Kiirettä pitää päivisin, ei puhettakaan että ehtisi koneen ääreen jotain oikein kunnolla kirjotteleen...Mutta nyt kun talo on hiljanen niin voi keskittyä tähänkin.

Syrra askarteli mulle bloginappulan! Etin itte kuvan (Montaakohan lakia tässä on tullut rikottua? :) ) ja syrra hoiti lopun. Se on ihana ; kissa ja lankaa ja kaunoa...se on niin mie :) Se on syrran mielestä liian iso, mut ei sitä nyt alettu pienentää. Saapi kaapata sen jos katsoo tarpeelliseksi :)

                                             88812.jpg

Päättelin Voguen langanpäitä. Ehei, ei se ole valmis, lanka vaan alkaa olla niin lopus et ei ole paljon mitä neuloa. Kerä vielä pitää ostaa. Tilanne tällä hetkellä

                              89085.jpg

Pyöröpuikko vetää helman venkuraan.Siitä tulee ehkä hiukan ylihempee...mutta olkoon.

Mun tyynynpäällisen etukappale on tässä

                              89086.jpg

 

Oranssit oikein korostuu tuota mäntypöytää vasten.Illalla otettu kuva,on hiukan hämärä. Oikeesti se on kirkkaampi, pitää kuvata sitä auringonpaisteessa sit uudestaan.Takakappale siis samoin värein mut raidallisena.Kuka päättelee tästä langanpäät? Anyone...???

Mein pullaprojekti sitten...Tehtiin taikina nouseen Joonaksen kanssa Annin nukkuessa päikkäreitä ja sit kun Iida tuli koulusta, alettiin leipoon. Annikin ehti vielä leipoon kun heräs. Kuvallista materiaalia ohessa

                89058.jpg

Iida meinaa tehdä pitkon. Anni tarkkana, kun tuttikin on joutanut suusta.

               89073.jpg

Iidan pelti näytti tältä. Tähtipullat tehty piparimuotilla...Pitkoista tulikin kranssit.

               89071.jpg

Annin pulla. Ihan itte litisteli taikinapallosta. Riittääköhän rusinat jo, vai laittaisiko varman päälle vielä muutaman lisää?

               89078.jpg

Iidan kranssien maistuvuutta varmisteltu tomusokeriryöpyllä.Epäilijöille tiedoksi, eivät ne ihan oikeesti palaneet...

               89079.jpg

Mun oli turvauduttava piparimuotteihin kans.

              89077.jpg

Iida panosti koristeluun sitten vähän enemmän....

             89081.jpg

Joonaksen pitkosta tuli hevosenkenkä."Tän vois myydä Keskiselle",sanoi Joonas. Niin voiskin. Mutta rikottaisiinko siinä arpajaislakia, tai jotain? :) Keskellä on Annin pulla. Onhan meillä koristeet kohdallaan?

             89080.jpg

Joonaksesta ei ole leipomiskuvaa mutta virkkauskuva on. Mun repusta lähti seiskaveljes ja koukku. "Voisin tehdä patalapun". Seuraavaksi voisi kokeilla pipoa?

Sellaset leipomistalkoot meillä, ihan mukavasti meni.

Eiliset kalvoväriviritykset pääsi ikkunaan...Kukkia,

             89074.jpg

perhosia...

              89075.jpg

ja tuikeailmeinen kissa. Pakkauksessa oli malli tälläseen kissaan mukana, mietin et noi silmät ei oo kivat mut en oikein tienny mitä muutakaan...

              89076.jpg

Toivottavasti kukaan ei nää painajaisia :)

Huomenna sit palataan kotipuoleen ja siellä sit näiden lankaprojektien kimppuun taas. Ihan ankeesti nyt on mitään valmistunu, tietysti, kun olis saanu heti kuvaa näkyville. Mutta sitten taas kertarysäyksellä enemmän.

Laitetaan loppuun sinistä tunnelmaa Marie Claire Ideesistä, hyvää yötä!

               89096.jpg

 I have been so busy during daytime, no time to write at all. But now it is night and house is silent...

Little sister crafted me a blog button ! it is so cute, a kitty and some yarn...love it. Sis said it is too big but it can stay as it is now.

I have been binding off Vogue. It is not ready, yarn ended too soon and I dont know when I got chance to buy more.It looks like this at the moment. Is it too cute, maybe little...

Pillow case looks like this at the moment. Back will be crocheted differently, with stripes. Picture is not good, it was too dark when I took it. I take better one later...Who will bind off all yarns that it got? Anyone...????

Our bun-project went ok. I made dough with Joonas while Anni was sleeping, and when Iida came from school we start to bake.

Later in the evening Joonas wanted to crochet , he took yarn and a hook from my backbag and start to crochet.

My window-things were dry so I put them in the window. A cat is a bit scary, hope no-one gets nightmares...

Well, tomorrow back to home and hopefully I got time to do my projects  .

In last picture little blue from Marie C.I. , good night!