Love it, love it, love it. Olen Tehosekoitinmyöhäisherännäinen. Se vaan tuli koneelta listalta esiin taas ja aivan loistava kappale, en tosin tiiä onko se Teharin oma, mutta anyway.

Sini ja Syksyn Sävyt -kohteeni KaraMelli ovat saaneet pakettinsa. SS -paketin keksiminen oli hauskaa. Tiesin että KaraMellillä on kisuja, sitten ongin vähän että mikä syksyn sävy ois mieleinen ja mitä karkkia...Ja siitä vain näpertämään. Oli aika jännä juttu, että kolmisen viikkoa sitten olin netissä mese auki ja pikkuveli yhtäkkiä lähetti linkin mulle KaraMellin blogiin että siellä on kans joku kissa/käsityöihminen. Kysyin et miten sää sinne päädyit niin oli kuuklannu jotain pingispallo -sanaa :D Ei siis tienny tästä SS -jutusta. Hauska yhteensattuma. Mun on ihan pakko laittaa tähän vielä linkki KaraMellin blogissa olevaan kissakuvahaasteen kuvaan , toi on ihan selvästi sellanen " Ota nyt se kuva niin päästään syömään ! " , hauska. Ihania killejä. Ja mitä näpersin niin

 1025064.jpg

Tämä on Sophie. Ohje on ihan paras ja helppo mutta en saa ohjeen mukaan kahvasta ikinä kivaa. Tässäkin on kolmesta pötköstä letitetty kahva. Äiten pesukone huovutti tästä aika pienen, sellasen käsilaukun. Ompelin vihreistä helmistä lehden, tätä varten olin pimeessä Kiovanpuistossa pelkäämässä yhtenä iltana. Etsin siis lehteä malliksi.

 1025229.jpg

Huovutettu villa + helmet oli kiva yhdistelmä, mun pitää käyttää sitä jatkossakin.

Tumput #2, nää on varmaan jo sopivat, eka yritelmä oli niin kittana. Koristelin ompelemalla langalla lehtiä ja sitten noita puolukoita ompelin kiinni. Halusin puolukoita muuallekin niin ne on myös joustimessa, ja muutama virkattu kerros

 1025069.jpg

Ompelin langanpäät vähän huonoon paikkaan, ne meinaan tuntuu peukuissa, mutta kaippa ne siitä pehmenee. Mietin jos tekisin kokinpunttiin valkoset tumput samalla koristelulla.

Viikonloppuna sunnuntaina etin apinanaraivolla yhtä Sinooperin monistetta, missä on helmistä tehdyn sudenkorennon ohje, en löytänyt. Tyydyin sitten netistä tempastuun ohjeeseen, melko samanlainen tämäkin kuin Sinooperin

 1025071.jpg

Toi paarma :) on korulukolla kiinni niin sen saa sitten helposti irti koska itse helminauhassa ei ole lukkoa ollenkaan.

 1025073.jpg

 Sitten suklaata, Mokosta Oliivisaippuaa ja killeille pihvitikkuja. Ja kortti, siinä on  vihreesävyinen keiju kurpitsan kanssa niin sopii teemaan, syksynen. Innostuin hieman noiden ääriviivatarrojen kanssa :D

Sinin paketissa sitten taas

 1025075.jpg

Tämä on Sophie. Ohje on ihan paras ja helppo mutta en saa ohjeen mukaan kahvasta ikinä kivaa. Tässäkin on "aina oikein neulottu pätkä" -kahva. Äiten pesukone huovutti tästä aika pienen, sellasen käsilaukun. Ompelin sinisävysistä napeista sydämen, tätä varten olin sekaisessa keittiökomerossani etsimässä piparimuottia yhtenä iltana. Etsin siis muottia malliksi. :D

Muuta ittetehtyä Sini ei sitten saanutkaan, paitti kortin. Pidin ääriviivatarrailun hallinnassa tällä kertaa paremmin :)

 1025079.jpg

Kaupasta löytyi sinistä Pirkkalankaa, Muumimammaheijastin, puikkomittari, tollanen ilmeisesti pyyheripustin, ja sitten Vimmulle <3 namia. Simppa ei saanu namia koska on lakossa :) Jonkun muunkin pitäs olla karkki/juusto/limu -lakossa, ja se olen mie itte.

Sellasia. Pohjoseen lähtee yks paketti varmaan viikon sisään ja sitten mulla on se tulitikkuasti hommeli siihen joulukalenteriin, yritän saada senkin ens viikolla postiin viimestään. Siinä on paketointi tällä erää. Kyllä sitä taas jotain keksii, no jotain 100 000 and rapiat päälle -arvontaa ainakin. Tai osallistua johonkin vaihtokikkailuun, se on ollut hauskaa.

Kommenteista.Villapallo, kamalaa, mä olen ihan huono kissamamma, en aatellu et siinä langassa voi olla vieläkin myrkkyä. Mietin kyllä miksi Roopen karva on muuttunut viimepäivinä oranssiin suuntaan...:) Ei ne kyllä ole sitä syöneet, ne vaan nutuuttaa sitä. Mutta tämän tiedon ansiosta sitä ei enää edes nutuuteta. Kiitos tiedosta. Mulla vois olla neljä raatoo täällä pahimmassa tapauksessa, kääks... Sari, kovin luotettavalta vaikuttaa tuo Hemtexin varastokirjanpito. Voin katsoa oisko niitä Tampereella jossain vielä, minkävärisiä ajattelit? Jos kysyn et voisinko nähdä kaikki värit niin ne sanoo että Sariko sut lähetti asialle :D Sanni ja Sini, teille on aina open house, siitä vain ovikelloa rimputtamaan.

Sellasta tänään. Ny siivoan vielä ihan hiukan ja sitten killien viereen nukkumaan. Nekku on nukkunut jo tovin, kerää voimia että jaksaa Kinkku-tädin kanssa leikkiä loppuviikon.

Ciao bellat !