Kävin eilen kävelylenkillä! Ei kuulu tapoihin, mutta kävin kuitenkin.Oli sellanen syy, että tääl on yks hieman kiinnostava työpaikka auki, ja kävelin kattoo missä ja millanen se on.Kesti 35 minsaa kävellä sinne, pyörällä tietysti vähemmän.Ihan jees siis, kyllä sen tassuttelee, jos sattuu sinne töihin pääsemään.

Mutta lämpöhalvaus oli lähellä kun palailin kotia kohti.Jäätelökiska oli onneksi vielä auki, joten en kuitenkaan aivan nääntynyt :) Mitä tästä opin, ei lenkkeilyä mulle mutta jäätelöä sitäkin enemmän :)

Eilen kokeilin sitä Modan huivia. Tai no kokeilin ja kokeilin, neuloin molemmat brillat siihen ja tänään meen hakeen pari kerää lisää. Malli oli ihan älyttömän helppo, mietin et samaa pitsiä vois käyttää vaikka puseroon.Neulon sitä 3,5 puikoilla, joten tulee sellasta tosi reikästä.

Kokeilin sitten vitosen puikoilla sitä Pirkkaa Simply Knittingin huiviin, tein kolme mallikertaa eli 60 kerrosta. Melko tököä tulee, ja en tiiä kuinka pitkän huivin yhestä kerästä saa mutta katotaan nyt. Huuhteluaineellahan saa vähän pehmeemmäksi. Annin mekkolangan virkkasin loppuun, haen tänään uuden kerän.

Hirvee lenssu päällä taas, saa niistää ihan koko ajan. Ei tee paljon mieli olla pihalla, sisällä on paljon helpompi olla.

Onko venäjä vielä muodissa? Ainakin jokin aika sitten oli. Selailin vanhoja M.C.Ideesejä ja yhessä oli niitä maatuska-juttuja. Sellanen laukku, jossa on maatuskoja, olis aika kiva. Huovasta leikkaa-liimaa-ompele siis, en tarkota mitään neulottua.Mulla on itellä yksi maatuskanukke. Ne on tosi hienoja minusta.Netistä löytyi kiva sininen sarja :

                                     7m111.jpg

Mun oma on liila ja valkosia kukkia enimmäkseen. Ninalla on Pilgrimin kaulakoru, jossa on maatuskoja. Epistä.

                           pnrussianelabred.jpg

En muista onko se nyt ihan tällänen, mut netistä löysin tämän. Näkeehän siitä minkätapasesta korusta on kyse. Pitäs Sokokselta kattoo, onko siel sellasia. Aina käyn kuolaamassa siinä, mutta en koskaan osta, vaikka ei ne nyt niin hirveän kalliita ole. Hienoja !

Sellasta venäläistunnelmaa, blinejä pöytään ja vodkaa kans kun on viikonloppu ! :) Taitaa mennä enemmän suolakurkkulinjalle, näin kukkaron puolesta :)

Mutta laukkuun takas niin mulla ei ole nyt niin kauheesti huopaa kotona, ainoostaan ne kirppikseltä haalitut. Ja niistäkin oon tehny niitä seinävaatenappeja kaheksan kappaletta. Älkää kysykö paljonko vielä puuttuu, paaaaaljon! Mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa. Aina inspistä johonkin.Mutta mietin harmaata pohjaa -villakankaasta- laukkuun ja sitten puna-lila-pinkki- sävyisiä nukkeja.Sellanen syksykassi.

En halua kasvattaa paniikkia mutta ensi kuu on elokuu ja sen jälkeen on enää neljä kuukautta jouluun. Päätin jo aikaa sit et en neulo kellekään lahjaksi mitään, tai virkkaa. Ainoostaan sit jos jossain on niin hyvä idea, ettei voi vastustaa. Joku helppo ja nopee. Viime vuonna oli niin kamala kiire niiden kans et tänä vuonna saa olla. Kortit askartelen ja sit jos jotain muuta koristusta tulee mieleen.

Ihastuin siihen Modan catwalk-kuva hattuun niin, et taidan mennä sissiin netistä jotain ohjetta vastaavaan. Selasin eilen lehtiä kotosalla mut en löytänyt oikein mitään muokattavaa ohjetta.Tosin, ei mulla ole mitään kivaa ruskeeta lankaakaan. Jokohan noi Novitan uutuudet on kaupoissa, sitä Jengaa kokeilen johonkin, olkoon vaan akryylimussua tai mitä vaan.Noi kevään erikoislangat ei kauheesti napannu. Yleensä tulee melkeen joka lankauutuutta johonkin kokeiltua. Huopasta ja Ainoo en ole kokeillu vieläkään. Tosin, pikkulinnut on sirkutellut siihen malliin ettei olis niin välikskään :)

Monta vuotta sitten Novitalla oli niitä pilkutettuja ja maleerattuja lankoja, en muista mikä oli nimi, oisko ollu jotain tweed-juttuja. Ne oli kivoja, vois tulla takasin syksyneulomisia varten. Mutta ei, akryylimoskaa vaan kansalle tarjoillaan.

Jeps, hattuohjetta etsimään. Mukavaa viikonloppua, maanantaihin !

                                          225136.jpg