se bolero...

 493033.jpg

Hihat on noin 3/4 pituset. Tuli oikein hyvä kerralla, juuri sopivankokoinen. Kiitos vaan Raisalle vielä kerran ohjeesta :) Otan siitä kuvan vielä kun se on päälläni, mutta nyt en jaksa... Mutta niin tyytyväinen olin ja tykästyin tuohon ylhäältä-alas -hommeliin niin että laitoin puikoille pienen neuletakin langanjämistä samaan tapaan, mutta siis pyöreällä pääntiellä. Sitä tässä olen tikutellut.

Jatkoin niitä ompeluhommianikin, mutta sitten katkesi neula ja ei hajuakaan missä varaneulat on. Jotain kassia yritän säätää...punavalkoista. Huomenna ompelen loppuun ja kuvaan.

Mitään muuta en sitten ole tehnytkään, no sitä tsetseenilääkäri-juttua olen lukenut. Ihan hyvin kirjoitettu mutta koska sota hääviä olisi tapahtumiltaan, ei koskaan. Ei ehkä mikään lukunautinto kirjaimellisesti mutta kaikkee pitää lukee.

Mulla oli tuossa vuodenvaihteessa sellasta että ei uni tullut millään ja sitten nukuin päivällä hävyttömiin kellonaikoihin, tyyliin 14.30 asti. Nyt on rytmi suht normaali, puoliltaöin alkaa väsyttään, nukahdan heti ja herään kasin maissa viimestään. Ihan hyvä näin, sitä ehtii tehdä paljon enemmän kun herää aikasin, tai normaalien ihmisten aikaan. On kaikki virastot ja vastaavat auki kun pääsee kämpästä pihalle :)

Koska yöt on kylmiä, olen raahannut aina yöksi mun viljelykset sisälle, ja jos päivä näyttää kylmältä niin en vie ollenkaan ulos. Pikku Puutarhuri Rasmus on tarkkana ruukkujen läheisyydessä.

Mamma : "Rasmus, itääkö siellä mikään?"

Rasmus : "Pieni hetki tarkistan..."

 493043.jpg

Rasmus : " Aika pahalta näyttää. Tuota multaa on varmaan vähän kuohkeutettava..."

 493044.jpg

"... pliis ???"

Orivesi kuittaa, hyvää yötä.