Musta tuntuu että mä aina toivottelen tota viikonloppua. Viikot menee ihan hirveän nopeesti. Noro on kerinyt itsensä ja paennut talosta. Pikkuisen hontelo olo mutta muuten jees. Voi syödä mitä vaan, kaikki maistuu. Hyvä. Tekee mieli porkkanakakkua, mutta sitä ei talosta löydy. Säälittävää.

Novita ei tullu vielä tänään.

Olen pessyt pyykkiä ja harjasin parvekkeelta kuivuneet lehdet yms. pois. Kissat oli apuna

 453509.jpg 

Reetta hallitsee hyvin nää asennot :)

 453511.jpg

Roope on muuten vain nätti.

Rasmus ei ole parvekkeella jos mä olen siellä, joten siitä ei ole parvekekuvaa. Eilen nappasin kuvan illalla, joten on vähän hämärä. Jos koneella ollessani vilkaisen taakseni niin tämä kaveri makoilee juuri tässä kohtaa petiä 99%:n varmuudella, noin metrin päässä minusta. Aina. Katsokaa Rasmuksen spesiaalia dalmatialaisväristä jalkaa, ihanat pilkkujalat :) Mussunmussun.

 453538.jpg

Hain kirjastosta ne kirjat ja dvd:n ja Kevinin

 453515.jpg

En ole vielä ehtinyt vilkaseen yhtään. Äideistä parhaimman meinaan katsoa tänä iltana.

Hello Kitty #2 !

 453517.jpg

Kyllä tuo virkattu palanen on parempi kuin se onneton littee pää. Tää ei oo mulle itelle vaan Annille kauppakassiksi. Näitä puuvillalankoja jäi vieläkin, joten virkkailen/neulon niistä vielä jotain lisää. Kun vaan keksis mitä, kun ei niistä kuitenkaan mitään isoa systeemiä saa aikaiseksi.

Soikku tuolla jo hehkutteli kissankorvahupparia. Siis sehän olis aivan ihana, vaikka valkoharmaaraidallinen. Täytyy pitää mielessä, nyt ei ole mitään lankaa niin paljon että sais tehtyä. Voi vitsi sentään, hyvä idea.

Lähetin taas pari työhakemusta ja kirjoitin listaa siitä mitä mun pitää tehdä täällä kämpillä, siis mitä pitää siivota ja järjestellä. On ihan erilailla pontta kun saa ruksia yli sitä mukaa kuin tekee. Jotain kansioita pitäs tyhjentää ja täyttää toisilla papereilla yms. toimistohommia.

Jeps, voi olla että bloggaan vielä illalla jos saan jotain kursittua kasaan. Jos en, niin hyvää viikonloppua jo nyt !

         453519.jpg