Tänään oli aika mukava päivä.

Kun tulin kotia, oli postilaatikossa uusi Marie Claire Idees

 233067.jpg

ja lappu kirjastosta, et yksi varaamani kirja on saapunut.Sehän sopii ! Kävin kaupassa hakemas leipomiskamoja ja samalla noudin kirjan, Joka tyypin virkkauskirjan.

 233091.jpg

Kotona sit juuri siivosin, pyykkäsin ja leivoin pohjaa niin Miraakkeli soitti et lähenkö Tampereelle seuraksi, kun hän menee työhaastatteluun. No, pohja jäi jäähtymään sopivasti,

 233114.jpg

pyykit kuivumaan...saatoin hyvin lähteä ( siivouksen päättäminen voi hyvin odottaa, sen ei nyt ole niin väliä). Miraakkelin haastattelun lopputulos selviää perjantaina, siihen asti nyt jännitetään. Mentiin sit Prismaan, en ostanut muuta kuin tämän ja sit vähän suklaata kotimatkalle :)

 233112.jpg

Teen siitä pipon tai jotain. Istuttiin sit Heses höpöttelemässä ja tultiin kotia. Näin Shakirankin, voi sitä koiravauvelia, edelleen on sanottava... on se niin sulonen.

 233139.jpg

Nyt kotona sit päällystin piirakan ja viskasin jääkaappiin jäähtyyn.

 233115.jpg

Ah, Marie on taas pullollaan kaikkea ihanaa ( ja vähemmän ihanaa...:) ).Haluuttekste nähä? Ei se mitään, näytän ne kuitenkin :D

 233072.jpg

Ei niin kiva minusta, neulottua charlestonhenkeä.... Lanka on aika kiva, mut ei miul...

 233068.jpg

Oi mikä laukku! Ei voi olla vaikee ommella, kaikenmaailman tilkunsoiroja ja pitsejä ja kangaskukkia riviin...Ensi kesänä mulla on tuollainen.  Viimestään!

 233069.jpg

Söpöjä, kuka jaksaa tehdä tälläsiä pikkusia juttuja, pisteet sille....

 233071.jpg

Onko tuo lanka pätkävärjättyä vai ei ...Mutta ihan kiva setti, PAITSI en vois pitää kaulaliinaa noin rusetilla ja en tykkää noin isosta myssystä....Niin mikä tässä oli kivaa...Lanka? Jep.

 233073.jpg

Miksei tätä tule ajatelleeksi ite? Voi hitsi, tuunaa säilykepurkkeja tollasilla pienillä paljeteilla vai mitä feikkijalokiviä, kimalleliimaa...Ja tuikku sisään, a vot. Pitää ostaa vaan hienoja säilykepurkkeja, Jalostajan hernekeittopurkki voi viedä hiukka tunnelmaa...tai ehkä se on vaan hiukan liian...vihree? Etnisen ruokatavaran liikkeissä on kivoja purkkeja, vink vink.

 233075.jpg

Täytettyjä kangastähtiä. Mistä muistuukin, et kerran samas lehdes esiteltiin tilkuista tehty kattokruunu. Se on jo jotain.

 233076.jpg

Ikean ? kattokruunu jalostetummassa muodossa. Ihana ihana.

 233077.jpg

Mäkin tahtosin tuollaisen torson. Ja Davidin kanssa, tasapuolisuuden nimessä.Ja Madonna-patsaan, Prinsessa Itkupillissä myytiin, mut oli tosi pieniä.

 233078.jpg

En ole ala-asteen puukässätuntien jälkeen tehny mosaiikkia, tahtosin kyllä. Tosi kiva, värit on niin hienot.

 233080.jpg

Oli lehdessä neulejuttujakin....mutta ei mitään kauhean sytyttävää...

 233081.jpg

Töppöset oli nättejä

 233082.jpg

Söpöt, miten nää on oikein neulottu...

 233083.jpg

Tämmösen voi tehdä aika helposti, linnunkin vois ostaa valmiina Joulupuusta , siel on sellasia kuuseen laitettavia, eri värisiä. Tykkään jotenkin, tuo on sellanen...jotenkin kiva, erilainen. Ja kai sitä voi roikottaa muutenkin kuin jouluna.

 233086.jpg

 Tuollaiseen kirjoneuleeseen minäkin pystyisin, ei ole liian hankala. Ei tarttis välttämättä noita pompuloitakaan.

 233087.jpg

Tosi kaunis joulukalenteri.

 233088.jpg

Prinsessasänky...

 233090.jpg

Tää laukku esiteltiin muiden kymmenien laukkujen kanssa.En tiiä oliko kyseessä kilpailu vai vaan muuten vaan esiteltiin.Melkeen joka lehdessä on sama juttu eri aiheella. Mutta siis konttineulelaukku. Tosi hieno, pitäiskö kokeilla, osaisiko sitä...

Ja siinä ne sitten oli nää ekat silmiin osuneet.Joka kerta kun selaa, löytää jotain uutta, vaikka olisi kuinka vanha lehti. Joten kuvia saattaa tulla jossain vaiheessa lisää....:D

No tää Virkkauskirja sit. What can I say...Siis varmaan ihan hyvä opas sellaselle, joka opettelee virkkaan. Mut muille...no ei oikein. Mutta ihan kiva olis just joululahjaksi koukun ja lankakerän kanssa jollekin teinille.Laitan nyt kuitenkin ne kivat, eli

 233092.jpg

Mutta tää ohje on ollu jo sadassa lehdessä, joten...No, helppo ja ihan jees. Tekisin ehkä oranssin.

 233099.jpg

Tää on kiva, kun tekee siitä vaan sellasen boheemin kukkasilla. Ruskee tai tumma liila tai viininpunanen...

 233104.jpg

Ihan jees, mutta en tiä tulisko pidettyä. Joudunko kiusaan tällä jotain sukulaislapsiparkaa jouluna, jos innostun virkkaan? :)

 233108.jpg

No ei näiskään mitään uutta mut patalappuja voi aina virkkailla.

Siinäpä tuo.

Tulipas kuvia tähän juttuun....Mutta itse kirjotettavaa ei ole, en ole ehtinyt neuloonkaan.Mutta meinaan vielä tänään neuloa (kello on 22.37 nyt) koska ei nukuta ja mulla on nauhotettuna Retro ja Pako, jotka meinaan katsoa. Ja huomenna meen vasta kahteentoista töihin.

RASMUKSELLE IHANAA NIMPPARIA ! Toivoo Roope, Reetta ja mamma

 233309.jpg

Sellasta mulle tänään, moikka teille, yötä!