En ole vieläkään saanut aikaiseksi kuvapostausta, mutta olen sentään saanut siirrettyä ne kuvat jo Vuodatuksen kansioon omalta koneelta, kaikki kolmekymmentä. Järkevä ihminen olisi laittanut samaan kuvaan kaikki pipot tms. mutta en näköjään ole sellainen.

Uusi työ on mukava mutta vie kaikki mehut, olen hereillä kotona ehkä viisi tuntia ja nukun loput ajat. Ehkä se siitä tasottuu.

Postaan nyt vain siksi että saan SNYylleni sanan että paketti on noudettu...

1255511577_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pehmoista harmaata lankaa, ihania Pentikin nipsuja (love Pentik <3), lakua (ihana tuo etiketti) ja graafisenromanttinen rintarossi, simppeli ja kaunis. Kiitos SNY, tykkään kovasti! Lanka on uusi tuttavuus ja meinaan tyrkätä sen puikoille heti kun ensin päätän mitä siitä teen. Lakupussia en ole vielä avannut mutta meinaan seurustella sen kanssa illalla CSI-jakson parissa :) Mukava kruunaus vapaapäivälleni, tämän jälkeen kämpän imurointikin sujuu varmasti paremmin :)

Ulkona on ihanan kylmä ja nurmikko rapisee kenkien alla lehdistä puhumattakaan. JouluAnttila pamahti eilen luukusta ja olen kasannut kaikki kotimaiset ja saksalaiset joululehdet ja Marie Claire Ideesit selailtavaksi, tänä jouluna tulee pehmeitä paketteja suurimmalle osalle. 18 neuletta, ompelua tai virkkausta on jo valmiina.