Täällä ollaan kuunneltu liikaa Juanesia ja sitten Nelly Furtadoa .Ne on miun kesähitit tälle kesälle, ja The Voice on uusi radio, mikä on aina päällä nyt kun sain sen väännettyä digiboksista ulos.Nih. Joko teillä on kesähitit valittuna ? :)

Pee, ei ollu Brillaa enää kaupas sitä mun väriä. MUTTA kaupansetä sano et kattoo onko heidän toises liikkeessä sitä jäljellä ja tuo sitä tänne toiseen kauppaan jos on. Niettä mun Brilla-huivi on  "on hold" nytten.Olen virkannu Annin mekkoa sen minkä olen ehtiny. Olin töissä sekä la että su vaikka mun ei pitäny mennä, mutta kesälomalaiset on vallannu Oriveden ja niillä on hirmuinen nälkä. Tehtiin eilen puljun historian kassaennätys eilen, siitä iloittiin sit väsyneenä mutta onnellisena.

Illalla kun tulin kotio, oli naapurin täti ( Miisan mamma ) pihalla kastelemas kukkia Roopen ( ??????!!!!!!! ) kans ja kertomassa et Roope oli karannu ( perinteinen : hyttysverkko hemmettiin ja baanalle ) joskus alkuillasta ja laukkaillu pitkin pihaa mm. tappelemassa naapuritalon harmaan kisun kanssa. Ja Roope oli käyny heillä kylässä. Ja muutenkin hengaillu seuramiehenä. Reetta taas oli kipitelly naapurin parvekekaiteella. Sellasta. Onneksi ne on niiiiin arkajalkoja, et eivät lähde minnekään kauemmas ja pelkäävät autoja niin eivät jää auton allekaan. Rasmus makoili sängyn alla kiltisti onneksi. Se olis vaikeempi ottaa pihalta kiinni kun pelkää minuakin. Ehkä se juoksis suoraan ovesta sisään ? En tiiä. EN KOKEILE.

Niin, Annin mekkoo on virkattava viisi senttiä ja sit ommeltava pari kukkasta kiinni. No eihän siitä tule yhtään samanlainen kuin kuvas, mutta ihan nätti minusta kuitenkin. Muuta en sitten olekaan askarrellut. No sitä toista huivia hiukan, sitä Simply Knittingin.

Hyvä ihme, Novita tuli tänään :) Pidän sillekin ratsian,kun Modakin sai sellasen osakseen..

- sivu 15, mut valkosena, en tiiä mistä langasta olis kiva tuo paita

-sivu 17, se neuletakki. ILMAN POMPULOITA :)

-sivu 31, mutta muuta väriä koko kukkahuivi. En kyllä tajua koska innostuisin tekeen, kun siskon huivikin on kesken ollu niiden seittemän palan jälkeen. En ole kyllä ehtinytkään, ei ole vaan haluamisesta kiinni.

-sivu 36, ehkä ruskeena tuo palmikkohuppari

-sivu 82, pupuliina nepparilla on suloinen. Ehdottomasti vaaleenpunanen :) Ja ohjetta muokaten...

Sivulla 86 ihania uutisia ! "Stitch 'n bitch Koukussa" ilmestyy siis suomeksi ensi syyskuussa. Justaan viime viikolla mietin et ilmestyykö vai sorrunko enkunkieliseen. Ostan varmasti. "Hetaleita poropeukaloille" kuulostaa aika kivalta kirjalta kans. "Joka tyypin virkkauskirja" samoin.

No vähän oli köyhä anti tuolla lehdellä. Mutta saa nähdä koska saan edes nuo tehtyä, joten turha kai tässä on marista...

Tänään meneekin osa päivää lastenhoidon merkeissä, joten jää neulomiset ja virkkaukset vähemmälle. Mutta illalla kuitenkin ehdin neuloon  tai ainakin viimeisteleen sen Annin mekon.

Ja huomenna sitten kotipuoleen. Äiskä ja iskä ; perunat kiehuun, lapsi on tulossa kotiin ! :)

Keskiviikkona meen Puuhamaahan.On parempi olla hyvä ilma silloin, ei tarttis olla ihan sairaan kuuma mutta ei sataakaan saa.

Sellasta viikko-ohjelmaa siis alkuviikoksi. Viimeinen lomaviikko tää onkin, ensi maanantaina taas töihin. Ei kiinnostais peen vertaa kyllä.

Etin jonkun kivan kuvan tähän, ennen kuin meen tutkiin linkkojen kesäaikatauluja.

                                          Beach%252002.JPG

Juuh, sinne vaan makaan rantsuun ja Sangriaa imeskeleen bikinit päällä. Ei ole ehkä samanveroinen tää meidän uimaranta mutta hyvä että edes jonkinmoinen.

Huomenna kuvia ja läpätystä varmaan illemmalla, he hei !