Oi että, Marsu, Marsu, Marsu ♥ !!!! Olen enemmän kuin kiitollinen, kiitos kiitos kiitos. Mun pdf / word- probleema on nyt sitten solved. Mutta kiitos vinkeistä, mistä noita ohjelmia löytää. Meinaan yrittää omaksua ne. KIITOS !

Tänään en oikein ehtinyt tekemään muuta kuin muutaman kukan

 336943.jpg

Kerästä saa vielä kaksi tai kolme. Ompelin keskustat kiinni punaisella puuvillalangalla. Mietin noiden yhdistämistä...Voi olla että virkkaan ne neliön sisään, ja yhdistän siten. Ei huvita alkaa ompelemaan käsin kärjistään kiinni. Pitää ostaa jotain kivaa lankaa vielä ainakin kaksi kerää, jos haluaa edes jonkinmittasen huivin.

Novitan parhaat minusta

 336949.jpg

En tiedä millä väreillä, mutta kiva peruspusero, ajaton.

 336951.jpg

Yksivärisestä langasta, kiitos. Kiva malli, näyttää aika helpolta tuo pitsi.

 336953.jpg

Lovely...Mutta ei kai tarvi virkata paloja, jos virkkaa vaan jotain kivaa pitsiä suikaleen yhdisteltyjen palojen tilalle. Ilman muuta valkoinen! Ja laittasin helmet kaulaan tämän kanssa :)

 336954.jpg

Juu, mutta yksivärisenä...

 336956.jpg

Kivoja, varsinkin noi kukat.

 336957.jpg

Tämän vuoden joululahjaehdokkaita? Kivoja.

 336959.jpg


Nättejä, helppo malli.

 336961.jpg

Varsinkin ruskeesävyset on ihanat.

 336960.jpg

Söpö! Malli vaan taitaa olla liian iso tähän vaikka pieni onkin...nilkat ja ranteet paljaana.

Novitan pinssi pääsi puikkopussiin kiinni. Uudet langat näytti ihan jees, nää varsinkin kiinnostais...

 336946.jpg

Kävin kattomas joko Löytikseen olis tullu, no ei vielä.

Ostin sit kissoille lihatikkuja kun ne tykkää niistä hirveesti. Kotona Roope oli sukkana syömässä, samoin Reetta. Rasmukselle heitin tikun sängyn alle. Roope alko kyttään Reettan tikkua heti kun oli syönyt omansa. Kun kielsin, meni sängyn alle Rasmuksen tikkua vaaniin. Kielsin taas ja ajoin sängynalta pois. Menin sit kyökkiin purkaan kasseja niin eikö vaan hetken päästä painellu Roope veskiin tikku suussaan. Jaoin sen sitten kolmelle, että Rasmuskin sais jotain vielä kuitenkin. Sellanen mein Roope on, tämmönen

 336963.jpg

Roope ruokaperäsillä.

Sellanen päivä meillä. Mira tossa soitti kun Pakoa kattelin et mitä teen huomenna. Sanoin että en vielä tiedä, mutta sää varmaan tiedät. Huomenna on pikkulettitalkoot sitten alkaen kello 9.30. Saapi nähdä miten onnistuu, en ole koskaan hiuskuitujen kanssa pelannut. Kaippa Memmu näyttää miten se tapahtuu. Yritän muistaa ottaa ennen ja jälkeen kuvat.

Laitoin 24:n menee nauhalle, et ehdin kirjotella tänään, meinaan sitten katella ne huomenna ja syödä laiharipitsaa eli pitsanpohja leipäjauhoista ja juustoa vähän ja sekin laittia. Ja tomaattia, tonnaria, katkarapuja, ananasta. Ostin tänään jo aineet ja samalla huomasin et Äsh-marketin pakastealtaassa myytiin saunavihtoja :) Mutta loppuviikko menee kaalisopalla, koska lauantaina paistan vohveleita ja pidän siinä samalla synttärikutsua kavereille. Meenkin nyt ettiin jotain suolasia täytteitä, ei kai sitä pelkällä kermalla ja mansikkahillolla kuitenkaan, kun lauantai-ilta ja kaikkee.

Niettä Au revoir !