Trilogiasta sananen. Mun suosikki taitaa olla Valkoinen, sitten tää Punainen ja vähiten lämmitti Sininen. Mutta hyviä kaikki, en mie valita.

Tumput oli muuten jees paitti peukuissa ois saanu olla muutama silmukka vähemmän *laittaa muistiin*, mutta huovutin niitä vielä käsin ja kelpaa oikein hyvin.

 877730.jpg

Kuva on otettu Paon viimeisellä mainostauolla, oli jo hiukan pimeetä...

Kassi. Huomasin et olin tehnyt virheen jossain vaiheessa joten salmiakit ei ole täysin symmetrisiä. En purkaa, olkoon. Tehdään seuraava kassi sitten tarkemmin.

 877731.jpg

Uudessa Sinä Osaat -lehdessä on kaksi virkattua kassia, toisessa "hämähäkkejä", toisessa pieniä kukkia, aika kivat. Katselin sitä kirjastossa tänään kun poikkesin siellä hakemassa Koukussa virkkaukseen -kirjan.

Täällä ollaan enimmäkseen koukussa nukkumiseen, väsyttää ihan sikana tuo kuuden jälkeen herääminen. Mä alan oleen sitä mieltä että mut on luotu istumatyöhön (nilkat, selkä ja polvet alkaa jo oireileen et seisomatyö ei ole se mun juttuni) ja mieluiten sisätöihin ja johonkin hiljaiseen paikkaan. No, harvemmin sitä ulkotöissä istutaan, minusta kun ei ole Wimbledoniin tuomariksi :)

CSI  ja nukkumaan, öitä.