...unissani viime yönä :D Puhuin jopa ranskaa ! Osaan oikeasti ehkä 10 sanaa.Hauska uni, yleensä ne on melko lyhyitä mutta tää kesti hyvänaikaa. Mutta koko ajan siinä unessa tiesin että tää on unta vaan. Erikoista. Oon liikaa selaillut Marie Claire Idees -lehtiä ja se nuttu sitten...

Ostin silloin messuilta kaksi kerää Freedom Spiritiä. Aaah, se oli ihana lanka neulottavaksi Kinkku-tädiltä saaduilla nelosen bambupuikoilla. Hurmaannuin niin että neuloin melkein koko nutun eilen! Suit sait vaan...lyhyillä hihoilla tosin koska lanka ei pidemmästi olis riittänyt. Nytkin hihoihin tuli aina oikein -neuletta reunoihin enemmän kuin helmaan. Minja ja Miro vanhempineen kävi täällä tänään niin kokeilin Minjalle. Ihan sopiva. Ois voinu olla pidempi tosin jonkinverran. Napit vielä puuttuu.

Ostin heiltä tietokoneeseen näytön. Tää on littee...pöydälle jäi nyt paljon enemmän tilaa.Kaijuttimetkin sai ottaa pois kun ne on tässä näytössä mukana. Rammsteinkin kuuluu paremmin :)

Oon siivonnut kämppää. Se on edelleen kesken kun mulla on ongelma nimeltä ylibuukatut vaatekaapit. Mietin jotain ratkasua. Luultavasti teen tuosta alkovista vaatehuoneen. Alkovin kamat saa järjestäytyä muualle. Muutamia kivoja pahvilaatikoita pitäisi ostaa tai sitten lipasto mihin sais sukat ja alusvaatteet yms. Ikean sivuilla oon surfannu ettimässä ilmaista inspiraatiota. Jos saan vaatteet alkoviin niin lankalaatikot saa mennä henkarikaappiin. Asia on pohdinnassa.

Oon juonut kahvia kun vieraille keitin. Itelle ei tuu usein keitettyä. No anyway, oon juonut niitä jämiä ja luulen että nyt ei nukuta moneen tuntiin. Ei se mitään, voisin vaikka neuloa ja katsella jotain elokuvaa.

Minjan ja Miron vierailu oli kiva piristys. Ei ollakaan nähty elokuun alun jälkeen.

       2143184.jpg

Jääkaapin oven liitutaulut oli kauheen kivat. Nyt siinä ei ollukaan kuin muutama magneetti kun kissat aina pudottelee ne lattialle niin en oo viittinyt laittaa. Minjasta täällä ei ollu siistiä ja käveli siivoamassa rätti kädessä :) Eli tervetuloa milloin tahansa uudestaan :D

Tänään on Lucian päivä. En syönyt sahramipullaa mutta tuulihattuja ja hillomunkkia sitäkin enemmän. Lucia kulkueen oon nähnyt kerran eläissäni, ihan kiva tapa. Muistan kun Lotta -kirjoissa ne meni kulkueena opettajalleen viemään kahvia ja pullaa aamutuimaan, Suomessa se ei liene tapana :) Pitäis lainata niitäkin kirjoja taas, en ole hetkeen lukenut.

Huomenna meinaan järjestää sekaantuneet käsityölehdet oikeisiin koteloihin jälleen kerran ja ilmeisesti postikin on auki niin kortit voi postittaa. Pääteltäviä langanpäitäkin on muutama. Ja tietysti Strömsö :)

Moi.