Eilen oli kamalan surullinen ilta. Ja se oli Teharin syy ! En mitenkään eläydy telkkariohjelmiin mutta...nyyh.Surkeeta.

Sain peittoa neulottua pari raitaa eteenpäin, hidasta ja tylsää. Apupupuihin varasin ruskeeta, luonnonvalkosta ja ruskeeta pätkävärjättyä (niinku armeijalanka mut ruskee) Nallea. Tulee sellasta hillittyä väriskaalaa niihin. Tuo jättipupuni on sellanen sinihousuinen, vaaleanpunapaitainen, vihree kaulaliina...Melko hirvee :) Mutta jänö kuin jänö.

Kissa-asiaa. Rasmus alkoi eilen miukumaan ensimmäistä kertaa niin että kuulin. Oli Roope ja Reettakin vähän ihmeissään, eli ilmeisesti ei ole muutenkaan miukunut. Ääni on omituinen, matalaa pulun kujerrusta. Ja koska hän nyt päätti alottaa, niin miuku sit koko illan ja käveli pitkin kämppää. Otin välillä telkasta äänen pois kun piti niin ihmetellä.Hassu kissa.

Heräsin yöllä 4.30 ja en saanu unta, kello soi 6.15.En tiiä kuinka noin, menin nukkuun vasta puolilta öin. Oliko liian kuuma tai jotain.Nyt sitten väsyttää tietenkin, hoh-hoi-jaa.

Nyt elellään niitä hetkiä kun pitäs päättää mitä Margariinista tilaa sen ohjeen lisäksi. Oikeesti tarttisin kirjontalankoja...mutta toisaalta jokin pieni kirjontatyö vois olla vaihtelua neulomiseen, kun leppiskin tuli viimein tehtyä jo aikoja sitten. Vi ses.

Tänään tuli tilille rahaa joten maksoin laskuja taas. Ja jotta tasapaino pysyy, tv-lupa tulla tupsahti looraan. Sellasta se on,perhana. Parisataa ekee vuodessa on musta aika paljon vaikka telkkaa paljon kattelenkin.Jos maksais katsottujen ohjelmien mukaan, niin jäis varmaan tosi moni turha ohjelma kattomatta. En tiiä seuraako teistä kukaan Huonosti käyttäytyviä miehiä (siis televisiosta :) ), mutta mä katoin ekan kierroksen ja nyt tätä tokaakin, mua huvittaa niiden systeemit ihan älyttömästi. PUUSTA tehty grilli... Ja viimenen jakso päättyy ihanasti, kun on vauva talossa ja...katsokaa itse. Musta se on niiiiin hyvä... Sellasta höpinää.

Anyway, meilaan Ninalle vielä, jos Jippiin posti suostuu pelittään, äskön se heitti mua jatkuvasti etusivulle kun poistin posteja...Nää koneet ei tykkää musta,hiiret, postit...

Mutta oikein hyvää viikonloppua! Neulon tilkkupeittoa, mutta ehkä jotain pientä hairahdusta saattaa jossain välissä tapahtua...Tunnustusten Maanantai siis luvassa, ehkä :D

Moi moi!

                     89121.jpg