Jeps,kuusi palaa sain neulottua eilen. Eli tänään otin kopsuja ja palautin kirjan. Kopsu maksoi 50 senttiä kappale, Tampereella kirjastossa kopsu maksoi 20 senttiä, mitä ryöväystä ! Mutta onneksi ei tarttenu kopsia kuin muutama sivu.

Lainasin eilen Lost in translation kirjastosta ja katsoin sen nyt toista kertaa. Se oli yhtä hyvä edelleen. Muuta en sitten katsellukaan Oprahin lisäksi. Eli ihmeen vähän, yleensä katselen telkkaa hirveesti, ihan liikaa. Mutta eihän sieltä eilen mitään hyvää tullukaan.

Kokkailin eilen, kun en ole aikoihin kokkaillut. En kyllä tehnyt aurajuustokastiketta kummempaa, mutta onhan sekin jo jotain :) Pastaa saa pussista valmiina. Koulussa joskus tehtiin pastaa ite, ja ei se minusta niin erikoista ollut, että olisi väärti vääntää sitä ite. Melkonen homma sellasessa.

Sitten leivoin uudesta Lantliv -lehdestä vattupiirakkaa, oli helppo ohje. Siinä oli myös aika jänskä hasselpähkinämöykky-ohje, mutta en jaksanut alkaa sitä sitten enää. Joku toinen päivä sitten.

Ai niin, illalla aloitin ruskeesta villalangasta ( mitä ostin suoramyynnistä aikaa sitten ) kassia. En neulonut kuin ihan vähän, kymmenen senttiä. Siihen tulee palmikkoo vähän ja lammas. Kädet jäi inhan rasvasiksi siitä langasta, mutta muuten sitä oli mukava neuloa vitosen puikoilla.

Iltavuoro, sen jälkeen nopeesti kotia lueskeleen uutta käsityölehtee. USKALTAKOOTKIN olla ilmestymättä mun luukkuuni tänään ! :)

Kissat sai eilen uutta Whiskas Crunch- kuorrutetta. Sitä pitäis ripotella ruuan päälle. Koska oli kissojen herkkupäivä, ripottelin sitä Sheban päälle. Kyllä oli sutinaa kippojen ympärillä ! Ja sitten Roope löysi rasian keittiöstä ja pienen operaation jälkeen kansi lähti  irti. Reetta ja Rasmus psyykkas vieressä, ja oli tietysti jaolla kans. Taisi olla melkoista herkkua siis.

Huomenna en varmaan ehdikään koneen äärelle, mutta torstaina sitten kuulumisia lisää.

Voikaa oikke hyvi !

                                         sheep-wallpaper.jpg