No niin, tänään kun tulin kotiin niin Elisakin suostu toimiin. Hätyytin eilen siskon kirjottaan tuon eilisen, kiitti kiitti :)

Mitäs sitten, niin Tampereella olen ollu. Tiistaina olin Hannalla ja veikalla yötä, ja en ollu sillon viihteellä, pientä väärinkäsitystä tuolla serkun kommenteissa tiistain kohalla. Pääsin yheltätoista töistä ja menin kasiin aamul, eli ei viihteelle. Makasin sohvalla ja katoin Hannan nauhottamaa Pakoa ja söin veikan tekemää pitsaa, nam. Ja sit nukkuun, väsy.

Keskiviikkona töiden jälkeen mentiin yhes ostoksille Ideaparkkiin. Tykkäsin kyllä. Ei oltu niin kauheen kauaa mut silleen ravattiin läpi. Löyty monta pakettia, ja oli sit sitä hipelöitävääkin tarpeeksi. Ostin itellekin verkkariasun ja mehupullon ja lasit, sellaset kissahommelit, kuvaan sit kun on päivä. Lankaa en ostanut paitsi kaksi kerää Hippyä, 2 ekee kerä, sitä sellasta värikästä kelta-sini-puna-vihree. En tiä mitä teen mut tahtosin ne, tietysti :) Käytiin sit viel Prismassakin ja sain kyydin kotia asti, olin ennen yhdeksää kotona. Oisin istunu netis mut kun sitä mahdollisuutta ei tarjottu niin kikkailin korttien kanssa, siis niiden valokuvien. No sain ne niinku halusin, mut sit kun tulostin niin tuli ihan liian tummia, kissojen silmät hädin tuskin näky. Totesin et jätetään ens vuoteen taas kerran, ja menin nukkuun.

Tänään sit menin kasiin taas ja pääsin kolmelta.Töiden jälkeen Koskikeskukseen ostaan korttivärkkejä lisää, ja tällänen mission mulla olis viel tänään edessä

 299898.jpg

eiku tämmönen

 299897.jpg

Eli kortteja pitäs vääntää et sais ne huomen postiin. Ei paniikkia, ei väsytä vielä. Sinisiä, sit joko kultaa tai hopeeta. Katon jos saan tulostettua tekstit ja liimaa leikkaa, ettei tarvis kirjottaa, se on niin vaikeeta.

Meil oli ulko-oves lappu et joku taloon tuleva putki on hajonnu, lämmitys on poikki, sori vaan. Menin sit melkeen heti suihkuun ja eipä sieltä niin hirveen lämmintä vettä tullu, ja patterissa lorisee vesi ja se on ihan kylmä. Mielenkiintosta. Viikonloppuna pitäs ilmatkin kylmetä. Kuinka meillä tarjetaan, kisutkin menee päiväpeiton alle ja kävelee vaan matoilla, ei lattialla. Vielä ei hengitys onneksi höyryä. Sukat jalkaan vaan kaikille :D

Vanha työ lähetti taskukalenterin, kehtaanko sanoa et se on hienompi kuin liiton. Tuli tänään postissa. Henkan ja Maukan alelehti tuli kanssa, alet alkaa näköjään ennen joulua jo. Hemtexissä oli kans kaikki joulujutut puoleen hintaan. Ihanat jouluset paneeliverhot, mutta en ostanu kun en oikein tarvi.

Joululahjatilanne on aika hyvä, kaikki itte tehdyt (ei ole kuin muutama) on tehty ja kolme lahjaa vielä pitää eiku saa ostaa. Yhden tiän, kaksi on arvotus itellekin. Huomenna yritän naarata ne.

Ensi viikolla sitten ei olekaan töitä, saan rauhassa paketoida ja leipoa, ihanaa! Ja nyt viikonloppuna on täällä joulumarkkinat, paikallislehdessä oli juttu ja esiteltiin samalla pari käsityöläistä, jotka myy siellä neulomuksiaan. Olivat alottaneet niiden värkkäämisen tammikuussa. Taidan mennä kattoon mitä kivaa siel  on myynnissä.

Jeps, näin ne hommat etenee. Jouluun enää 10 yötä !

Ja nyt askartelemaan, öitä !