Huomenta-päivää ! Se on sitten lauantaipäivää kun elellään ja olo on kerta kaikkiaan mainio :) Se johtuu monesta asiasta :

1. Olin eilen niin väsynyt että en jaksanutkaan lähteä kippolaan vaan menin jo ysiltä nukkuun. Ja heräsin ysiltä, eli 12 tuntia unta kaaliin. Ei siis kankkusta :) Näin vanhaksi tultua nekin on niin hirveitä vaikka ei kauheesti juokaan, viimeksi oli aamulla otettava kaulakoru pois kun sekin sattu :) Tyhmästä päästä kärsii koko vartalo, as you know...

2. Luin aamulla neljää suht kivaa lehteä sängyssä, Suuri Käsityölehteä ( pitsibolero oli kiva mutta tuskin teen sitä kuitenkaan, koiraa harkitsen vakavasti ), Kotivinkkiä ( ei mitään erikoista mutta sellasta perussettiä kuitenkin ) Kotiliettä ( sorruin kun oli tarjouksessa ja oli jotain närerrysvinkkejä ja Paavo Westerberg on kiinnostava tyyppi ) ja Kodin Kuvalehden sisustusta ( Islantilaiset kodit ei oo kivoja, tanskalaiset on ) ja uusien lehtien lukeminen on ihan parasta

3. Saatoin kylälle lähtiessä pukea päälle pesusta tulleet farkut ( suht uudet ja ei siis polvipusseja, lovely ), Josefssonilta tulleen ruskeen kivan paidan (ekaa kertaa päällä ) ja collegepusakan (tokaa kertaa päällä), ja jalkaan saappaat, käteen Seppälän ihanat kynsikkäät, ruskeet, joissa veikee pupuntapanen

4. Piilolinssit suostu menee silmiin ilman pudottelua ja muuta actionia ja jaksoin laittaa hiuksiin huippumalliponnarin (kaverin ilmasu) eli sellasen puolihuolimattoman ponnarin, jota edeltää jonkintasonen tupeeraus et hiukset on kohollaan päältä ja joka loppuu epämääräisten hiussuortuvien nykimiseen :) Children, don't try this at home :D

Jees, ei voi valittaa. Joskus on sellasia päiviä et mikään vaate ei passaa ja tukka on kaikkee muuta kuin suostuvainen, harja hukassa ( pipo päähän ), mutta tänään näin.

Eilen meni tosi tiukille näiden karvakasojen kanssa, meni vielä vartti sävätessä niiden kans kun sisko, Joonas ja Anni tuli niitä noutaan. Mutta valmistuvat sentään. Tuli niistä ihan hyvät. Yksi kettu meni Annille, toinen Annin serkulle ja susi tälle serkun siskolle. Mikäli susi pääsee ulkoilemaan niin sen voi tavata tuolla Hervannassa, ja se on sitten rauhotettu :) Annoin Joonakselle sen kolmen pääkallon pipon, kun siitä tuli ehkä pikkasen pieni mulle. Oishan sen voinu kastella ja venyttää mut olkoon, teen sit uuden. Anni on alkanut käymään jumpassa, ja vois olla sellasille pienille säärystimille käyttöä. Sellaset neuloo helposti, vaaleenpunaset tai valkoset varmaan.

Kävin eilen myös Auvisen Puodissa. En vilkaissutkaan villalankoja, vaan menin oikopäätä poppanakudehyllylle ja ostin äiskälle kuteita. Oli ihania sävyjä. 37.50 kilo, jos jotakuta kiinnostaa paljonko siellä kude maksaa. voi olla, että ostan sieltä osan joululahjoista, kun siellä on kaikkee kivaa ja speciaalia. Olen vieläkin lähdössä Tallinnaan ostosmatkalle, en tiiä saanko houkuteltua jonkun mukaan, vai meenkö itekseni.Pitää kohta alkaa jo varaileen sitä matkaa.On sitten jotain kivaa tiedossa.

Mulla on ohjelmassa taas tavaran rahtausta alakertaan ja muuta sellasta järjestelyä, ja sit neulomista.Teen keskeneräsiä pois, ei ole oikein kauheaa himoa alottaa mitään uutta, onneksi. Paitsi sitä odd ball-paitaa voisin alotella hiukan samalla kun valikoin siihen sopivat langat. Paperihommia on jonkinverran ja pitää tehdä niitä käsistä pois, ja ens viikolla pitää postittaa paketteja niin niitä vois valmistella.

Jos sainkin takkiini Strömsö-kirjan kanssa niin hah, joulu-Elloksessa oli mun enkelivalot 17.90 muistaakseni ja mä maksoin niistä vaan noin kympin :) Elloksessa on kaikkee ihanaa taas tyrkyllä, mä haluan :

        06201-382ells_0871827.jpg

 06201-388ells_0871514.jpg

  zoomaa klikkaamalla kuvaa

   zoomaa klikkaamalla kuvaa

 zoomaa klikkaamalla kuvaa

 zoomaa klikkaamalla kuvaa

  zoomaa klikkaamalla kuvaa

 zoomaa klikkaamalla kuvaa

Niinku esimerkiksi, haluan mä paljon muutakin, mutta noi nyt ehdin klikkaileen. Tuo prinsessavalaisin on ihana. Jeps, käyn ettimässä vielä mistä löytyis lampunvarjostinkartonkia ja sitten hiihtelen kotia päin. Mukavaa viikonloppua, maanantaina aamupäivällä sitten lisää, moi moi!