Hello Kitty !

 448792.jpg

Harvaa on, harvaa :( Mutta meinaan ommella kissanpään kohdalle taakse valkoista huopaa ja vuorittaa koko hommelin muuten. Isot kirsikat ( heiiiii, kyllä penisilliinin värisiä kirsikoita on olemassa :D ) ei ole ommeltu kiinni kun en tiiä minne laitan sen roikkumaan, varmaankin jonnekin tuonne maille.Yläosassa on käänne, joka siis pullistaa tuon yläosan leveämmälle kuin alaosan. Pitää vuorta kiinnittäessä vähän jekuttaa sitä suorempaan, siis koko kassia. Kirjaimia pitää kanssa oikoa vähän. Mulla ei oikein tuo kirjoneulonta ole hanskassa ja on kireetä ja löysää. Onneksi sitä saa vielä hieman säädettyä. No on siinä käsityötä vielä hetkeksi. Tausta on siis sitä raidallista jutta, mitä näky kuvissa. Mietin eka et kokomusta mut musta lanka ois saattanut loppua kesken, joten tuli raidallinen

 448784.jpg 

Mun on kyllä kiristettävä tuota käsialaani, en varmaan neulo mitään kolmosta pienemmillä puikoilla. Mulla on nyt kaksi senttiä neulottuna toista kassia, josta tulee sitten punasävyinen. Jahka se tässä valmistuu niin pääsee kuviin. Mutta hauskoja arvauksia, oikein hyviä ! Oli siellä oikeinkin veikattu. Palaamme tähän asiaan hiukan myöhemmin kun saan itseeni enemmän virtaa...

Olin Tampereella, ei oltu kaupoilla. Sitten siskonperhe vähän neuvo tietsikan suhteen ja Olli sai sylihoitoa

 448783.jpg

Simply Knitting...voi että, odotin liian suuria sisustusvihkoselta :(

 448776.jpg 

Jotain kuitenkin löytyi siitä ja lehdestä

 448778.jpg

No onhan tuo hieno, värikäs ja kivoja pintaneuleita.

 448779.jpg

No onhan nämä hienoja!

 448780.jpg

Vauvalle pipo

 448781.jpg

Ja vähän isommalle beibille rannekkeet ja pipo

En kyllä tiedä miksi valitan, kun kuitenkin joka lehdessä on jotain ja en siltikään saa neulottua edes niitä. Mutta kyllä minä sitten kun ehdin, pitäs selata tätä blogia taaksepäin ja katsoa mitä sitä on tullut haaveiltua, ei tarttis lehtiä selata. Paitsi tykkään kyllä selailla, uusia ja vanhoja. Eniveis.

Noista eilen lainatuista videoista ( edit. ja elokuvista muutenkin näköjään :) ) . Valkoinen oli oikein hyvä, tykkäsin kovasti. Audrey...No, jos Amelie on yhtä päivänpaistetta niin tässä on vähän sellanen pilvisempi päivä. Mutta tykkäsin siitäkin tavallaan. Paitsi minusta Audrey on niin Amelie, et on vaikee sulattaa häntä jossain muussa roolissa. Ongelmia oli havaittavissa jo DaVinci koodin suhteen. Mutta ei toki voi vaatia ketään pysymään yhdessä roolissa :) Sama ongelma on actiontähdillä. Bruce Willis on kiltti kyttä. Ja sitten yhtäkkiä hän onkin joku Shakaali, no hei, ei ole ! Niin en mä mitenkään eläydy :D Mutta mulle ja muille John McClane -faneille tiedoksi, Die Hardit jatkuu , jei ! Ja uusi Indiana Jones on tulossa kans, jei ! Täältä voi muuten käydä vilkasemassa top 250 elokuvien listan ja äänestää omia suosikkejaan. Täytyy kyllä sanoa että en ole varmaan nähnyt puoliakaan noista kärjen elokuvista. Mutta tosi paljon listalta löytyy omiakin suosikkeja, nyt olen kauheen kiinnostunut Edward Nortonin pätkistä. Mutta parasta tuolla listalla on Wallace ja Cromit - Kanin kirous sijalla 229 :D Jos et ole vielä nähnyt niin laitappa korvan taakse, information here .

Ja sitten loppuun vielä mies, joka täyttää aika hyvin Wentworth Millerin jättämän kolon tiistai-illoissa, Gale Harold ( mutta toki Pakoa täällä jo kovasti odotellaan :) )

 448868.jpg

Öitä!