Niin, mun oikeesti pitäis olla jo kotona. Mutta katos vaan kun arkisin bussi meneekin kymmenen minsaa aikasemmin kuin veekooäl. Eli myöhästyin, ja odotan sit seuraavaa, joka menee vasta kolmen jälkeen. En jaksanu lampsia kotia nii tulin kirjastoon venyyn ja odotteleen.

Vieras tuli, oli ja lähti. Nopeestihan se aika meni siinä, kun oli  kaikkee  tekemistä.Illat on niin lyhkäsiä. Keskiviikkona olinkin sit iltavuoros ja tänään nukuin niin pitkään kuin pystyi, ja sit pakkasin kimpsut ja kampsut.

Ompelin eilen sen Nellin huomioliivin. Siitä tuli ihan hyvä. Ostin sellasta "paikka-tarraa" ja leikoin kirjaimia Nellin nimee varten. En ommellu vielä pikalukon toisia päitä kiinni, kun pitää kokeilla sitä Nellin päälle eka. Leikon sit vasta sopiviksi ne nauhat ja ompelen lukot kiinni.

On sellanen neulontafiilis päällä, ja pian onkin aikaa neuloa. Sain työvuorolistat ja mulla on ens viikolla vaan to ja pe töitä ja sen jälkeen taas viisi vapaata :) Hyvä hyvä hyvä ! Kun ei tykkää niin ei. En aloita mitään uutta, näitä vanhoja meinaan kursia kokoon. Ja ommella miljoona nappia ja helmee. Kaikkee kivaa on kyllä tullut vastaan, esimerkiksi tämä olisi kiva neuloa :

                               10_5916.jpg

Paitti en tiiä haluanko tollasta pitkää roikkuvaa systeemiä. Mutta muuten se on hieno. Pelkkää ohjetta ei kannata tilata, tulee liian kalliiksi. Pitää kattoo oisko siellä muuta kivaa, joku ristipistotyökin vois olla mukava tehdä talven aikana.Valinnanvaraa on ainakin riittämiin...

No joo, kirjottelen vielä illemmalla lisää ja laitan sit kuvia kans, eli nährään myöhemmin uudestaan, heips !