Nyt tiedän miksi mulla tulee niin paljon noita ufoja.

Syy ei ole ajan puute, eikä se että uudet mallit pukkais päälle. Syy on paljon yksinkertasempi, ja se on se, että kaikki mun ufoni on tylsiä tasapaksuja ällötyksiä joita en edes halua päälleni pukea. Miksi siis tekisin niitä koskaan valmiiksikaan, ainakaan mitenkään innokkaasti?  Kaikki nuo 12 (!!!!!!!!!) ufoa - tai ei nyt ihan kaikki, onhan siellä muille meneviä joululahjojakin jotka on vieläkin ihan jees ja meinaan ne pakettiin kääriä - on sellasia että voisin periaatteessa purkaa ne mutta jotenkin en vaan halua antaa periksi. Mielessä on hyvin se yksi sininen villapaita joka jäi hautuun puoleksi vuodeksi ei-kiinnostavana mutta kun lopulta sain sen valmiiksi niin siitä tulikin ehdoton lemmikkini. Nyt paita on jo huopunut, tein sen 7 Veikasta, mutta silti se on aika kiva musta itestä. Joten pakko näistä ufoista jonkun edes  on siirryttävä käyttöön. Siellä on nuttuja, paita, laukkuja ja huiveja. 10 on nyt täysin valmiita, pitää vaan pingottaa ne ja kuvailla. Menee ainakin ensi viikkoon, laskujeni mukaan mulle kotiutuu huomenna ne Tennesseet ja koska tiiän et äiti odottaa sitä nuttua niin neulon sen nopeesti ja nyt ekaksi käsistä pois.

Tilasin itelle hahtuvaa pari kiekkaa mutta sain meiliä et niitä mun värejä ei just nyt ole. Jätin ne sitten tilauksesta pois kokonaan.

Tänään en jaksanut yhtään noita keskeneräsiä niin lepuutin hermoja virkkaamalla pari pannulappua. Simppeli yksinkertanen ohje Novitasta, tulee paksuja ja kivoja. Ja saa hävitettyä noita keränloppuja. Eilen illalla kokosin kaikki ruskeesävyset hapsulangat ja neuloin niistä suorakaidehuivin. Halusin symmetrisen joten laskin ja jaoin keriä raidoiksi ja sen nyt arvaa että kun mielestäni olin neulonut kaikki, niin yhdestä laatikosta löytyi vielä kerä beigeä. Neuloin sen sitten molempiin päihin. Huivista tuli melkosen ruma joten sen kanssa ei tarvi miettiä pitääkö sitä takin alla vai päällä. Kivan tuntuista ja pehmoista tuo pörrölanka kyllä on.

Selailin käsityölehtiä ja Knit Simple Holiday 2006 -numerosta hypähti tämmönen pipo

1250009573_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sehän on juuri passeli siihen pom pom -pipoon, jota pikkutytöille suunnittelin. Kun luin ohjetta niin se loppui tuonne päälaen kavennuksiin, eikä noista korvalapuista puhuttu mitään. Mietin että kuvastakin näkee miten ne neulotaan mutta katoin kuitenkin onko nettisivuilla korjausta ohjeeseen. Olihan siellä. Ja viiteen muuhunkin ohjeeseen tuossa lehdessä, on tainnut olla maanantai kun ohjeita on naputeltu ;)

Sähköpostissa oli Syksyn Snyyn tiedot, jänskää. Mutta ei siitä tietenkään sen enempää.

Nekun lempipaikka on hattuhylly ja sinne tungetaan nukkumaan oli vaikka kuinka ahdasta

1250009450_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kissanhiekkapussi on hattuhyllyllä edes jotenkin jemmassa, jos se on lattialla kissat repii sen kappaleiksi ja hiekkaa on joka paikassa.

Ja siinä missä on hiekkaa, siinä on myös vessa.