Olin taas tänään treffeillä. Cruisen Tomppa. Niin onhan se vähän lyhyemmänpuoleinen miäs mutta... Mission impossible 3, tykkäsin. Oli actionia ja muutakin sivujuonta.

Peittoa virkkasin elokuvaa katsellessa. Punavalkoraitasta takkia neuloin ajatuksen kanssa päivällä kun pitää kavennella ja lisäillä samaan aikaan. Takakappale valmis, toinen etukappale puolessavälissä. Taidan alkaa neuloon paksuja lankoja vain ja ainoastaan, ne sentään tuntuu edes joskus valmistuvan. Paitsi että matka on tärkeämpi kuin perillepääsy. No ei aina kuitenkaan, joka työn kohdalla.

Telkassa venkoilee Johnny Depp, mutta luulen että mun sugarface-kiintiö on täynnä tältä päivää. Jotain karismaa pitäs löytyä, olisko Jean Renoa millään kanavalla ? Tai Gérard Depardieu ? Tai Stanley Tucci ?

           400164.jpg 400166.jpg400159.jpg

Sean Connery on nollanollaseiskana ihan liian nuori :(

                                400150.jpg

En ole muuten tehnyt mitään. Lueskelin vanhoja Kotivinkkejä ja vein roskat noin niinku kotitöinä. Eipä täällä kyllä mitään siivottavaa olisikaan. Taidan jatkaa neulomista ja painua sitten nukkumaan jossain vaiheessa, hyvää lauantai-iltaa !