Roosa edistyi eilen 15 senttiä.Ei tarvi enää ihan hirveesti tehdä kun siitä tulee se " pieni huivi kesäksi ".En tiedä hapsuista vielä että laitanko. Eilen en tapetoinu yhtään, joten tänään täytyy ennen kuin liisteri on aivan entistä. Ja ajattelin aloitella niiden "huopapennien" ompelun. Tilkuista on nyt valmiina se D. Hommat edistyy pikkuhiljaa...

On vähän sellanen leipääntynyt olo, ei nappaa oikein mikään. Kai on niin kuuma ettei tekis mieli muuta kuin nukkua varjossa :(

Ai niin, väänsin mä eilen hetken Vogueekin, sitä virkkaus-osuutta. Sit peukalosta alko lähteen tunto tai puutuun tai jotain vastaavaa niin siirryin neulomiseen eli Roosaan.

Eilen tuli Suuri Käsityölehti. Oli siinä jotain kivaakin, mut ei niin hirveesti. Se pitkä virkattu/neulottu takki oli tavallaan kiva, mut ne virkatut kohdat oli jotenkin tylsät, liian yksinkertaset. Pitäis olla tiviimmät. Se "pitsiliina-toppi"...no, empä tiiä. Toisaalta ihan hyvä idea mut tulisko sitä pidettyä missään.Moda oli nyt tällä kertaa pikkasen parempi, sori.

Nina on postittanut (olethan, olethan????? :) ) mulle kirjeen eilen. Ainakin piti postittaa, en ole kuulustellut vielä että miten sen kirjeen kävi :) ja sehän on niin että en millään malttais odottaa postia nyt. Ruotsista ei ihan päivässä posti tule, mutta kyllä se jo ehkä huomenna... OIKEAT kirjeet on harvinaista herkkua, harvemmin niitä enää saa tai tulee lähetettyä. Malttia nyt sitten vaan.

Anni, 2 vee 8 kk, oli eilen kaupassa valinnut tikkareita ja luetellut kelle ostaa, minäkin sain yhden. Hilpeetä, ei kuitenkaan ihan kauhean usein nähdä, muisti kuitenkin. Kissoilla, varsinkin Reettalla, on varmaan kyseiseen asiaan enemmän kuin paljon vaikutusta :) No, ainakin tikkari on sit odottamassa kun kotipuoleen menee nyt viikonloppuna...

Mitäs muuta, samaa kun aina ennenkin, eipä täällä ihmeitä tapahdu. Nyt hakee laittikokista ja kotia puuhasteleen jotain järkevää, ciao !

 

                                           78444.jpg

 

Yesterday I continued Roosa, I manage to knit 15 cm. It is almost ready, it is going to be small summer scarf. "D" is ready. I didn't do anything with magazine-cases, got to do today, before paste is bad... I also crocheted little my Vogue-knitting, then my hand start to hurt so much, I got to stop doing that.

I am little bored, nothing is interesting, only sleeping in the shadow. It is too hot to do anything!

In new Suuri Käsityölehti were few interesting patterns. But I hoped more, disapointed ! Moda was better this time...sorry :)

Nina promised to post me a letter, I surely hope you have really post it! Can't wait ! It is not so often that people send real letters, it is a treasure to get one. Maybe it arrives tomorrow...

Little-Anni had bought me a lollipop yesterday, how cute is that! Happy about it, she remember me even we see eachother seldom. Or she remember cats, specially Reetta :)

What else, well nothing, same old, same old...

Now to pick up Cola Light and back home to do something reasonable, ciao!