Valvoin eilen melkein kolmeen Modalehtien ja Strömsö-kirjan kanssa. Ja laitoin hiukan taas hyvien juttujen kohdalle Post it -lappusia. Uni oli jossain hukassa, yritin kyllä. Aamulla väsytti, töissä oli jotenkin tahmeeta mutta muut valitteli samaa, joten onneksi en ollut ainoa. Maanantai on aina maanantai.

Katselin eilen illalla kirjaston valikoimaa netitse ja laitoin Näppärät säilytystilat -kirjan varaukseen. Tänään känny piippas (olipa nopiaa toimintaa) että saa hakea. No minä hain, ja lainasin pari elokuvaa samalla

 874727.jpg

Kieslowskin trilogian kolmas osa Punainen oli hyllyssä tyrkyllä. Kattelin sillon keväällä Sinisen ja Valkoisen, tätä Punaista ei Orivedeltä lainaan saanut ja jäi sen varaaminen vähän vaiheeseen. Mutta nyt.. Ja ihana Talvivieras, olen nähnyt sen aiemmin ja tykkäsin. Joten otin senkin. On siinä täksi illaksi sihdattavaa.

Kävin postissa. Voi pee, ei se ollut mitään kivaa! Se oli kirjakerhon kuukauden kirja, jonka olin unohtanut peruuttaa...prkl. Se lähtee kyllä takaisin. Ihmettelen kun se ei ole luukusta mahtunut...anyway. Varmistin eilen että joskus tulee sitä kivaakin postia ja tilasin lankaa Novitalta. Ihan vähän!

Koska

 874731.jpg,

olen virkannut jo puoltoista kerää Minniä ET:ksi. Voi olla että joudun huomenna Anttilaan ostaan lisää. Melko iso kassi tuosta tulee, mutta ei se mitään.

Kävin ruokakaupassa ostamassa kaalia, sipulia, selleriä, tomaattimurskaa, paprikaa ja porkkanoita ja soppa on kiehumassa nyt. Onneksi tykkään siitä, vaikka vähän tylsää onkin. Anyway, mietin siinä kassajonossa että mun ostokset on suorastaan inhimilliset kun vertas siihen edellä jonottavaan naiseen, hän osti vain raejuustoa ja greipin :D Jossain naistenlehdessä oli vuosia sitten valkoviini & keitetty kananmuna -dieetti. On se harmi etten tykkää viineistä.

Nyt virkkaamaan ja elokuvien pariin, huomenna ainakin valmiit tumput ja kassia kans, moi!