Jeps, nyt vaan kiivasta ompelua että saan peiton valmiiksi. Ja reunukset on neulottava kanssa.Onneksi rupee valmistuun tuo peitto, alkaa jo pikkuhiljaa tympäseen.

Army-bouclee ( vai mitä hemmetin pukleeta nyt onkin :) ) ei haluakaan rannekkeiksi vaan pieneksi aina oikein huiviksi. Lammaskassi odottelee valkoista lankaa, takakappale on valmis. Myös valko-aniliini-raitaiset huovutettavat tumput on tekeillä, 75 % tehty. Huomenna saan varmaan koneeseen.

Sellasta kuuluu neulottujen juttujen suhteen.

Suuri Käsityölehdessä ei ollu mulle mitään kivaa. Ei tule ihan heti mieleen Lordista kirjontatyöt, se on kyllä sanottava :) Mutta siis yksikään neulomus ei lämmittänyt.Hölmö feikki kuva ristipistoista maalattuna seinään, give me a break, please.

Simply Knittingissä oli kiva palmikkopaita, ja lisää bikinipupuja. Oli siinä jotain muutakin kivaa, virkkauslehdykässä kiva huivi.

Ettei lukeminen jäis liian vähiin, Kotivinkki tuli eilen. Ei mitään kivaa näperrettävää, mutta pari kiinnostavaa reseptiä.

Mikäs nyt vaivaa lehtiä kun niissä ei ole mulle mitään? Modaa odotellessa.

Vaihdoin pankkia, en koko firmaa vaan toimistoo. Sain kasan tavaraa siinä samalla, kansion, avaimeneriä, kyniä, karkkia...Kova on kilpailu. Mitäs siinä, tarpeellista tavaraa kaikki, kansioita ei ole koskaan liikaa.

Jeps, töihin pitäs kipittää, tulee nyt lyhyt ja kuvaton juttelu, viihdyin vähän liian pitkään kattelemassa nettilankakauppojen tarjontaa....

Mutta edes tällästä tarinointia, hengissä ollaan ja paljon on neulottu. Ainakin alotettu :)

Morjes!