Seuraa virallinen nappula-arvonta....ja voittaja on

                220354.jpg

Tadaa!!!!

Sain päähäni et Kettupuuhka tarttee oman napin. Pikkusisko jelppi, kun en todellakaan haltsaa Paintia et miten se siirretään tiedostoihin ilman taustoja yms. säätämisongelmaa. Mutta aika pitkälle pääsin ihan itekseni. Ihme sinänsä.

Eräs miespuolinen kaveri oli kerran kyläs ja kettuili mun elektroniikkaongelmille et on se kumma kun ohjekirja on edes ja ei sittenkään tajua...Niin heitin sille Modan et neulo sukat. Mitäh? No prkl, siinähän on ohjeet siinä lehdessä. Mutta kyllä me ollaan kavereita edelleen :) Mä en vaan tule toimeen koneiden kanssa. Paitsi leivänpaahtimen, se ei ryppyile mulle.Kaappiin unohdettu kahvinkeitin on niin nyreissään, että käyttöön joutuessaan (sillon kun tulee kahvittelevia vieraita) tapaa lirauttaa alleen. Selvää mielenosoitusta.

Töissä oli ympäristöaktivisteja asiakkaina, ruoka oli tänään reilua kauppaa ja luomua. Reilun kaupan tee ei ollu hyvää, piti lotrata maitoa ja sokeria. En muista minkä nimistä se oli, vihree paketti kuiteskin. Aktivistit oli mukavia, iloisia, puuhakkaita. Näky paljon neuleita, vihreitä ja oransseja, pipoja, huiveja, rannekkeita. Kesällä kun Vihreät piti päiviään, oli kans neuleita, ja näin yhden Fifin.Vihree, jostain mohairlangasta tehty.

Olen neulonut kolme oikein, kolme nurin joustinta. Aloitin siis eilen tämän

 217798.jpg

Neulon Kittenistä, kun ei ole Woolia ja Kitteniä oli. Laskin vähän silmukoita ja tiheyksiä, pitäs tulla sopiva. Katotaan nyt sitten. Otan huomenna kuvan, nyt en enää viitti. Mutta tuota resoria  teen.Ja lanka on siis vaaleenpunasta.

Niin, loma alkoi tänään ! Voin sanoa että ei päivääkään liian aikaisin. Meen alkuviikosta kotipuoleen ja lahjoon kummilasta ( jolla oli eilen muuten nimpparitkin, onnea onnea myöhässä ! ) ja sit muuten olen vaan kotona ja neulon, neulon ja neulon. Ja virkkaan.

Eilen, kun en saanu heti unta, niin mietin sellasta joulukalenterijuttua tänne blogiini. Reilu kuukausi aikaa miettiä asia valmiiksi. Mutta siitä sitten lisää 1.12. , jos aika riittää.Ja sekin saa oman napin! (Sisko kun lukee tän on käärmeissään jo etukäteen :D)

Blogeissa roikkuminen on toivotonta ! Jokaisessa vierailemassani blogissa on ainakin yksi juttu, minkä haluun tehdä. Ei riitä aika. Ei riitä lanka ! Voi olla totta sellanenkin.Oon laitellu muistiin ja lista on tosi pitkä, hjälp....

Mistä tuleekin mieleeni, että puhuin töissä tänään ruotsia. En osaa todellakaan hyvin sitä. Ja kun en osannut varautua siihen, että likka kysyy ruotsiksi, niin mulla meni konsepti vähän sekasin. Mutta tajusin onneksi heti mitä hän kysyi (Montako vegaania on ilmottautunut?) ja osasin vastata "Tio" :D Ei saa ihmistä pelästytellä noin !!! :D Olisi hienoa osata montaa kieltä. Mulle kelpais ruotsi, englanti, saksa ja ranska.Nyt en osaa sanoa ranskaksi juuri mitään, tämän kuitenkin

 220428.jpg