Blogistanian väki on ollut kaukaa viisas ja valinnut blogiinsa nimen mikä ei vaihtoa kaipaa :D Mä taas en keksi mitään tarpeeksi kivaa... :( Molen niin pettynyt itseeni, jatkan harjotuksia.

Tänään totesin että Roope kyllä pääsee naapurin parvekkeelle mutta ei sieltä takasin.Aikani kirosin sitä ja yritin napata sen niskasta omalle puolelle niin ei sitten millään. Naapuri sit lopulta tajus mitä siinä hommin ja aukas partsin oven ja Roope tunki sisälle. Sain sen sitten rappukäytävän kautta kotio. Vähän hävetti. Meillä ei enää ulkoilla partsilla ilman valvontaa, kyllä sen verran alko ketuttaan.

Kastemekon helmaan tulee korkeussuunnassa kuusi ruusua, nyt on yksi valmiina. Lisäyksiä tulee joka toinen kerros kunnes mittaa 30 cm, sen jälkeen joka kolmas. Kahden viikon sisään tää on valmis, mä en ala sen kanssa sen enempää räkkyään. Yläosan virkkaa onneksi parissa illassa hihojen kanssa. Sitten vaan nauhat kiinni. Miron pukuun tehty alusmekko sopii tähänkin onneksi, ei tarvi alkaa ompeleen.

 603591.jpg

Tein kauheesti kotihommia tänään niinku oli puhe ja papruhommia tein siivoomisen jälkeen, muutin osoitteen ja hain osoitteenmuutoskortteja. Ostin kaupasta ruokaa ja mun ei tee yhtään mieli ruokaa-ruokaa vaan pullavanukasta. En jaksa lähtee enää hakeen mitään pitkoo, äsh. Sitten mun mielessä on pyöriny yks askarteluhomma koko päivän mutta järki sanoo että parempi askarrella vasta muuton jälkeen. Ja toisaalta en edes tiedä missä mun askartelukamat on, ne mitä siihen tarttis. Kyllä nyt mättää vastaan taas.

Onneksi kuitenkin pienimuotoisesti :D

Telkassa alkoi pyöriin taas Sinkkuelämä ja varmaan tulee katottua aina kun kotona on ( viime viikolla en nähny kertaakaan) , jokohan kohtaukset osaa ulkoo? Tykkään eniten tästä Carrien kodista, tahtosin tämmöstä tyyliä mutta vaaleissa haaleissa sävyissä

 603787.jpg

Mikäli oikein muistan lukeneeni niin nää kamathan keräiltiin kirppiksiltä. Siis tavallaan tää tyyli on ihan karmee mutta niin kotoisa. Kyllä tuolta muutaman vinkin nappaa. Ja aina voi tarkentaa tunnelmaa muutamalla Cosmopolitanilla.

Televisio + virkkaus = moi !