Kiitos! Musta niistä sukista tuli ihan jees mutta ei ne mitään suuria tunteita herättäneet. Postasin ne Faceenkin ja kaksi kaveriani tilasi samanlaiset, lupasin joulun jälkeen niitä värkkäillä kun nää muut työt on käsistä poissa ja toivottavasti paketeissa menneet perille joulupukkipäivänä.

Tämmöset ne Johannan Conit. Näyttää kivemmilta oikeilla kengännauhoilla, mul ei ollu, saa Johanna vaihtaa sellasiin ite ja askarrella labelin

Seiska Veikkaa nuo.

Koin jonkinlaisen positiivisen sukkavalaistumisen kun tajusin että sukkiin ei tarvi neuloa peukaloa!  Ja neulon aina kantapään silleen että en katkase lankaa välillä, ainoo ei-niin-kivaa -kohta neuloa on se kun kantalapun reunasta poimitaan silmukat. En ole vielä kokeillu muita kantapäämalleja, mut kun ehdin niin...

Kerä Novitan nättiä vihreetä kotiutu perjantaina ja alotin siitä itelle pitsisukkia

Kokeilin vähän tehdä tuota vartta, mutta nyt työn alla on tää entisen työkaverin tilaama paita, silee pitkä perusvillis korkeella löysällä taitettavalla kauluksella. Lanka on Polkkaa joten tulee suht joutusaan, ja lupasinkin sen valmistuvan parin viikon sisään, miten nyt töiltä ehdin sitä tikuttaankin. Mulla on Novitasta ohje josta kattelen vähän silmukkamääriä, tästä pitäs tulla rento eikä tiukkis. Tällä silmukkamäärällä ei ole kyllä tiukkuudesta pelkoa :)

Mulla oli tänään vapaa ja kävin kattomassa koiruuksia Siivikkalassa ja sen jälkeen ostamassa joululahjoja. Ostin itelle Hattiwattipiparimuotin ja kaupantätien neulomat sukat

Ihanat pehmoset, pompulat ja kaikki. Yritän pitää näitä säästäen, nää on just kivan punaset farkkujen kanssa. Tahtosin samois väreis kirjoneuletakin tms. yläosaksi, tai semmosen kimonon minkä tein valkosinisenä. En harmi vaan ehdi sellasta jouluksi neuloo mutta ehkä ensi jouluksi sitten. Onneksi jalka ei enää kasva niin sukat mahtuu vuoden päästäkin. Lankahyllylläkin visiteerasin mutta mitään ei tarttunu mukaan, mieleen kyllä jäi muutama kerä ja ne pitää käydä hakemassa kotiin ponchoa varten. Haluan sen Novitassa olleen.

Tarttisin neulontalomaa ja kipeesti. Tarttisin myös kipeesti Joulupallokirjani :( Bookplus sano toimitusajaksi sivullaan 3-5 päivää. Nyt on menny yli kaksi viikkoa. Kyselin et missä mun kirja niin sanovat että heillä ei ole sitä ollenkaan :( Ja nyt kirjan vieres lukee toimitusaikana kaksi viikkoa. Rähjäsin sähköpostilla et miksi harhaanjohdetaan, et laittasivat reilusti et tällä hetkellä loppu, eikä tuommosia randomeita päiviä. Eivät oo vastanneet mitään. Esimerkiksi Adlibriksella lukee just et heillä ei sitä nyt ole. Se on reilua. Oon tosi käärmeissäni, oon kuitenkin maksanu jo kirjan heiän tililleen. Haluan sen niin et ehin neuloa siitä jouluksi, pikkusenko on fiilistä neuloa joulupalloja vaikka tammikuussa?

Hei kommenteista huomaan uusia kävijöitä ja tulen kyllä blogeihinne moikkaamaan mitä pikemmin, kiitos kun olette kurvanneet tämän kautta :)

Nyt rivi suklaata kirjan seuraksi, meen vasta iltapäivästä töihin kun jään tekeen inventaarioo kans, joten saan nukkua aamulla pitkään.

Lunta odotellessa, kuullaan :)