Tosiaan,eilen näppikseni alkoi temppuileen ja hajosi. Johto siitä on rikki. Eilen naputtelin ja surffasin hiiren avulla ja tänään Eva lähetti tekstarin kuinka kuvaruudulle saa hiirellä klikkailtavan näppäimistön. On tää melko hidasta ja hymiöitä en saa tehtyä mutta jotain sanallista viestintää kuitenkin...KIITOS EVA!

Eilen kattelin telkkaa ja neuloin. Raketteja katoin ikkunasta, hyvin näky. Sain hauskoja tekstiviestejä, varsinkin isonveljen toivotus hyvästä metsästysvuodesta lämmitti mieltä :) Ja näköjään nyt osaan tehdä hymiönkin :D Kannatti olla hissukseen koska nyt hammassärky on poissa, meinaan kyllä varata jonkinlaisen tarkistusajan kuitenkin.

Panachen meinaan irrottaa kohta patjan välistä. Inhoan pingottaa kaikkia juttuja missä ei oo suoria reunoja :( Kyllä tuo oli kiva neuloa mutta pingotus...Eilen tein Annille myssyn koska siitä kirjoneuleesta tuli tosi pieni, mahtuuko Minjallekaan...

Huomenna näppiksen saatuani kirjotan sen Villasukan blogista löydetyn vuosikatsauksen ja kai sitä muutakin naputettavaa on...no ainakin Panachen kuva.

Puhdas sivu on käännetty, tästä se taas lähtee.