Tänään aloitin aamuni leipomalla, leivoin feta-tomaatti piirakkaa ja suklaamuffinseja. Vieraille on aina mukava leipoa ja mulla kävi tänään vieraita, Minna ja Toivo Vuoden kulku -blogista.

Toivo on hurmaava aurinkoinen pikkumies, touhotti ja naureskeli ja hymyili koko ajan, eikä juuri vierastanut vaan uskalsi syliinkin, ja paijasi Reettaa. Melkoinen viihdyttäjä :)

Toivon äiti taitaa myös tykätä neuloa ;)

Oli hirmu hauskaa nähdä taas ja höpöttää Minnan kanssa, Tampereen messuista on kuitenkin jo aikaa :) Vähän mietin et kuinka kissat suostuu esiintyyn, Reetta hengas meidän kanssa, Roopekin pistäyty, Nekku vilahti pari kertaa ( ja heti vieraiden lähdettyä meni kakkalle, ressukka <3 :) ja Rasmus viihty tapansa mukaan sängyn alla piilossa.

Sain ihanat tuliaiset

Suloisen pupun, pieniä suklaamunia, ihanan häkin ( mulla on ennestään kaksi erilaista, tykkään niistä kovasti ), kuusenkynttilänpidikkeen kynttilällä ( ihania vanhanaikasia, näitä on aina jouluisissa tanskalaiskotiesittelyissä sisustuslehdissä ) ja

kaksi Minnan huovuttamaa sydäntä, rihma jolla paketti oli kiedottu on täynnä pikkuruisia prinsessankruunuja ja kullatut sakset. Nuo sakset on jänskät. Mulle tuli heti visio koruompelijasta, jolla ne roikkuu kaulalla. Jos nuo sakset ei aukee itsekseen niin mäkin tahtosin roikottaa niitä ketjussa. Avonaisia teriä ei liene terveellistä kantaa keuhkojen päällä :D Kiitos Minna ja Toivo käynnistä ja paketista, aivan huippua oli molemmat !

Mulla oli pieni paketti varattuna mutta unohdin kuvata sen. Ehkä Minna esittelee sen blogissaan. Oli aika hauska huomata että hiukan samoilla linjoilla oli mein paketit :)

Mulla on nyt työn alla se roosa neule ja melkein valmiit rannekkeet. Kiitos Mimin mekko- kehuista, toivottavasti se sopii. Tykkään väreistä ja mallista mutta hihoista en ole varma. Laitan kuvan sitten kun se on kulkeutunut Mimille asti. Anskulle aloitin vaaleansinistä mekkoa puuvillasekoitteesta, nyt vaan on mitta hiukan hukassa (Tiina?) niin ei tiiä kuinka pitkästi tuota helmaa neulotaan...

Amma tarjoili blogille tunnustuksen, KIITOS !

1. Kopioi Kreativ Blogger palkintologo blogiisi
2. Tee linkki hänen blogiinsa keltä tunnustuksen sait
3. Anna tunnustusta 8:lle muulle blogille
4. Lisää blogiisi linkit heidän blogeihinsa
5. Jätä heidän blogeihinsa kommentti, että tietävät saaneensa tunnustusta.

Mä nyt laitan 8 ekaa Blogilistaltani löytyvää tuoreinta bloggausta, kun muuten on niin vaikea valita. Älkääkä ottako stressiä homman jatkamisesta, tämähän on jo aika kauan blogeissa pyörinyt ...

1. KaSil 2. Villaa ja vaniljaa 3. Siisi on herännyt! En huomannutkaan 4. Langanpätkiä 5. Arjan neuleet 6. Metsien keskeltä 7. Värinä käsissä 8. Maartsin matkassa


Näin!

Ja nyt osallistun tämmöseen :D

Tämä on lankavarastoni Ruma Ankanpoikanen. Jätä kommenttilaatikkoon ehdotus mitä tästä tekisin, valitsen mielestäni parhaan ehdotuksen ja toteutan sen huhtikuun aikana. Esittelen valmiin Joutsenen blogissani. Mikäli sinullakin on Ruma Ankanpoikanen ja haluat osallistua, kopioi tämä teksti ja liitä oheen kuva rumiluksestasi tietoineen. Linkitä Teijan blogin tähän postaukseen ja jätä samaan postaukseen myös kommentti että olet ottanut haasteen vastaan. Kaikkien haasteeseen osallistujien kesken arvotaan toukokuun alussa lempiväristä Pirkka -lankaa, joten muista mainita myös lempivärisi.

44 grammaa ainakin 15 vuotta vanhaa akryylisekoitetta. En muista yhtään miksi ja mihin olen tätä lankaa ostanut. Värikin on kaikkea muuta paitsi valkoinen :( Mitä tästä voisi taikoa, muuta kuin saunansyttyjä ? :)

Nyt mua kutsuu roosa neule ja Looooooove Actually, ehkä noin 23. kerran :) Iloista lauantaita!