Oooooooooohhhhhh!!!! Kello on 0.13 ja OLEN KOTONA NETISSÄ. Jei !!!! Whole story niin irtisanoin Elisan ja he ilmottivat tänään et eilen ovat sit kytkeneet mun liittymän, pahoittelemme viivästymistä. Niin miekii. Soitin et sorry vaan mut irtisanoin sen jo viikkoja sitten. Ei sana kulje. Me oltas niin mielellään pidetty sut asiakkaana. Mä oisin niin mielelläni käyttäny nettiä viimeset kuusi viikkoa. Wlan taas lähetti tunnussanat ja muut ja Sami juuri väänsi levyasemaan sellasen kortin, tässä ei siis ole modeemia ollenkaan. Istuskelin pöydän vieres ja tuijotin näyttöä ja Sami oli pöydän alla piuhojen kera. Sitten yhtäkkiä mese aukes. Mua otti mahasta, se toimii se toimii se toimii. Sami hienotunteisesti painu kotio saunoon ja jätti mut kuherteleen netin kanssa ihan kaksin.Love.

On niin paljon asiaa että en tiiä mistä alkasin. Ensinnäkin kiitos että ette ole mua hyljänny vaikka tää on ollu ihan paska blogi koko kesän. Lupaan parantaa tapani, te tiiätte kyllä että pystyn parempaankin.

Se yllätys sitten, kuvallinen sellanen. Näin se meni koko juttu...apua.... :

Toukokuussa Mira soitti että hän menee kattoon kissaa heille kun kaikilla on paha mieli kun Pygmi katosi. Että lähde mukaan. No, toki, kyllä mä tykkään kissaa vanuttaa. Siellä oli neljä pentua. Kaksi enimmäkseen harmaata ja kaksi punertavaa. Mira valitti harmaan. Voi toista punakarvaista ! Se veti takajalkojaan ja sillä oli kierot silmät. Toki mä otin sellasen raasun heti sylkkyyni. Talon emäntä sanoi että tuollainen vammanen kissa, ei sitä huoli kukaan, se pitää lopettaa. No minä sitten rääkäsin että ei saa, että kun se on vasta kaksi viikkoa niin se voi siitä vielä terhakoitua, Roopellakin oli takajalat vimpulat kun se oli ihan pieni ja sitten se alko käyttään niitä normaalisti.Että katto nyt edes muutamia viikkoja. Emäntä sanoi että no otaksää sen sitten ja minä sanoin että otan.

Voi hemmetti, kotimatkalla nousi kylmä hiki niskaan et mitähän tuli luvattua! Neljäs kissa. Mutta samalla oli kova huoli pienen suhteen et mitäs jos se ei  alakaan pelittää ja kokee kohtalonsa nurkan takana. 

Two weeks later sain Hirsilästä terveisiä että pennun jalat on alkanu pelittää ja silmät on ihan suorat. Oli raukka niin vempula siis ja toisia jäljessä mutta kiri sitten kiinni. Jallitin Samia että ota sää se mutta ei se luvannu nyt ainakaan, ei nyt ihan jyrkkää eitäkään sanonut. Mietin pahaa-aavistamattomia lähisukulaisiakin uudeksi kodiksi. Yksi pieni kissa, eihän se vie edes tilaa :)

Viikko sitten sunnuntaina hain vinttikomerosta kopan ja kävin Orivedellä. Kotiin tultaessa vanutin pentua sylissä ja joku matkustaja bussissa napsi kamerakännykkäänsä kuvia. Kolmen kopla kotona oli kiinnostunut ja hämmästynyt, Reetta vähän kiukkuinenkin. Roope alkoi hoitamaan heti, Rasmus on ehkä eniten kaverikseen ottanut. Kissa nukkuu mun niskan takana hiuksissa ja kävelee perässä jatkuvasti, miukuu kun tulen kotio ja niin pois päin.

Enhän mä raski enää antaa sitä kellekään tietenkään, NEKKU on mamman poika.

         726942.jpg 

Näin meillä.

Ja sitten näitä käsitöitä, valmistuneita.

 726964.jpg

Janinalle syndelahjaksi huppari

 726966.jpg

Minjalle takki jonka kanssa oli pieniä hahmotusongelmia langan riittävyyden suhteen :)

 726983.jpg

Minjalle takki ja lakki

 726969.jpg

Lammaslaukun uusi elämä

 726984.jpg

Minjalle peitto, alotettu nurkasta tuo virkkaus ja ei siis normi "isoäidinneliötä".

 726982.jpg

Pilvilangasta kesken oleva huivi. Lanka on sellasta armeijasävytteistä lankaa. Tästä tulee kolmiomallinen. Nekku tietää jo mitä kisutuksen pitää tehdä silloin kun kamera otetaan esille :)

Lisäksi pöydällä on kesken Minjalle mekko johon tarvii kerän valkosta Kitten Mohairia  ( virkattu) ja sitten oma musta huivi josta on keskiosa valmis ja reunoista on valmiina yksi lyhyt ja puoli pitkää, reunoja kiertää siis neulottu pitsi. Huomenna pitää hakea siihenkin lisää lankaa.

Uudessa Novitassa oli monta ihanaa mallia ja samoin siinä Seiska Veikka speciaalissa oli kivoja malleja, mua syhyyttää hirveesti alkaa jo uutta mut vanhat pitää kursia pois alta.

Kämppäkuvia ja ostoskuvia on luvassa loppuviikosta kun saan verhot ikkunoihin ja siivottua, on jäänyt hieman vähemmälle kun on ollut kiireitä. En ole ehtinyt keittiöverhoakaan etsimään. Mutta loppuviikosta viimestään kuvallista matskua.Nyt vielä pari kuvaa ja sitten lukemaan blogeja.

 726936.jpg

Nekun sisko, joka sai Joonan valitseman nimen King Kong :)

 726937.jpg

:)

Hyvää yötä !!!!