Mä sanon nyt vielä kerran että oikeesti en ole häävi ompelija, ehkä 7½ arvoinen ja nuo mekot on niin helpot että kuka tahansa sellaset pystyy ompeleen. Niettä älkää kuvitelkokaan mitään muuta :D Ihastuin kyllä pellavan ompeluun, joten sitä pitää harrastaa jatkossakin.

Isä, äiti, sisko, Mikko, Miro ja Manta kävi tänään. Osa romuista lähti kotipuoleen. Iskä kun kanto lehtikoteloita autoon niin mutisi jotain "Kansalaisarkistosta" :D Ei sentään...Mutta on niitä ehkä, no mitä mä arvioisin...500 lehteä yhteensä. Jos arvioi et joka kotelossa on noin vuosikerta. Tein voikkarileipiä ja sit kaupan kakkua ja keksiä, Miro tykkäs kakusta

 613804.jpg

Ja kameralla näpsiessäni Miro sanoi että ota roskasta kuva :)

 613805.jpg

Manta nukku melkeen koko ajan, mutta näytti vähän aikaa näitä nättejä simmujaankin

 613808.jpg

Käytiin vähän kaupassakin. Mun piti ostaa laastaria (tiskatessa tökkäsin komeesti vasemman nimettömän veitseen ja tuli ventti) ja jätesäkkejä, mutta jätesäkit unohdin ja ostin Kotiväkee kerän ja Mantalle pienen lelun. Ja sit sitä laastaria. Meen nyt käväseen Miralla, sitten koti-ilta virkaten ja telkkaa katellen ja huomenna setvin varastosta kamaa kotipuoleen. Näin se menee tämäkin viikonloppu.

Janina täyttää tänään kolme vuotta ! Onnea Janinalle !!!

 613817.jpg

Moikka moi !