Sitä on ihan pihalla Blogistanian tapahtumista kun ei ehdi surffaan pariin päivään.

Satu H yllätti hauskalla arvonimellä,

      788421.jpg

Oooh, jos mä jonkinlainen bloggaaja haluan olla niin juuri rocking, ei ehkä all over mutta ainakin omassa blogissani ;) Kiitos Satu, you made my day :D Laitan nappulan blogiini ja nimeän rokkityyppejä kun ehdin, nyt on vähän kiiru...

What's up here niin lomapäivät menee nopeesti. Laivalla oli kivaa mutta välillä tämmösen lapsettoman korvat oli kovilla ja silleen et piti käydä jäähyllä hytissä kutomassa :) Mutta muuten, sai nauraa ihan riittävästi muksujen touhuille ja jutuille. Oikea Muumi oli tietysti ihan parasta muksuille. Nina ja Ninan äiti Asta tuli siis mukana takasin ja aah mitä ihania juttuja sain; laukkuja, enkelin, korun, taulun, nukketalon tavaraa, topin, kynttilöitä, Petteri Kaniini "saippualautasen" ja mitä vielä muuta...neljä sinistä Ikean kassia vaatteita. Joulu :D Laitan kuvia paketeista kun ehdin, aivan ihania juttuja oli.

Maanantaina tultiin siis takasin ja täällä mun pienessä kämpässäni yöpyi 4 aikuista ja 5 lasta ja 4 kissaa :). Mutta se meni kuitenkin ihan hyvin. Tiistaina oltiin vähän ostoksilla, kävin työhaastattelussakin jossain välissä, ja sitten kotona siivoilin ja järjestelin ja illalla mentiin Ninan kanssa Henkkaan. Tänään mentiin sitten kotipuoleen ja oltiin siellä, käytiin Ninan ja mun tädillä jota en ole nähnyt sitten lakkiaisten eli 12 vuoteen, jotkut ihmiset ei tunnu muuttuvan sitten yhtään. Minä itte olin kuulemma muuttunut. Oli ihan hauskaa, syötiin herkkuja vähän joka paikassa. Nyt sitten aletaan katsoon videoita ja sitten nukkumaan, huomenna Särkänniemeen tai Ideaparkiin, säästä riippuen.

Olen tehnyt ihan pikkusen käsitöitä mutta kaikki ei menny ihan suunnitelmien mukaan ja piti turvautua suunnitelma B:hen. Ei haittaa onneksi. Kuvia niistäkin myöhemmin, en jaksa nyt enää alkaa kuvaan mitään. Mun kierrätykset ja palkinnot on vähän vaiheessa joten saan ne postiin vasta perjantaina, sorry...Mutta tokko niillä nyt niin ihan hirvee kiire on, ehtiihän tuota.

Nina toi lainaan Tilda-kirjoja kaksi kappaletta ja voitte uskoa että niitä on tullut kopsittua ihan sekopäisenä, voi olla että joudun ostaan ne ihan itellekin, on niissä niin ihania juttuja.

Mitäs muuta...No, sain sen työpaikan ja päätän maanantaihin mennessä mitä teen sen kanssa, en ole ihan varma vielä.

Niin ja Nekku kusas Ninan tennariin :D

Oh, oli vähän pikanen bloggaus ja aika lyhyt ja ytimekäs mutta ei pysty keskittymään tämän paremmin. Bloggaan paremmin kuvien kera kun ehdin, moi siihen asti ja hade så bra !