Meinasin blogata vasta huomenna (tai siis tänään mutta päivällä) mutta sitten tuo Alien-elokuva oli niin huono etten viitti katella sitä. Niettä blogataan nyt!

Kirjastossakaan ei ollu uusia lehtiä vielä. Luin sitten Kotiliettä (ensi numero on neulenumero) ja Kodin Kuvalehteä. Jälkimmäisessä oli juttua virkkauksesta, ihan niinku sisko jo viikolla sanokin puhelimessa. Siinä on myös sivun juttu siitä kun toimittaja kokeilee virkkausta ja jää kerrasta koukkuun.Hän virkkas tämän

 329231.jpg

No,olen kans katellu sitä mut kotona ei oo ollu kivaa lankaa. Hain sit Löytiksestä vaaleenpunasta Seiska Veikkaa ja aloin hommiin. Kokeilin ohjeenmukasella koukulla. Tuli mun käsialalla aika kamalaa...mulla on suht löysä käsiala. Pienempi koukku ja tämmönen tuli

 329230.jpg

Hakalan pipo

 329232.jpg

 Kuva on vähän kehno kans mut näkeepä siitä nyt et millanen. Muuta en sitten olekaan tehnyt, paitsi vähän kokkaillut ja katellu telkkaa.Pääkallopaitaa pari riviä, kohta saa alkaa tekeen hihoja.

Meinasin mennä tänään aikasin nukkuun mut kello on kohta yksi. Näin ne illat ja alkuyöt vilahtaa siivillä. Huomenna järkkään lankalaatikot ja tuon horrow-cornerin, missä on askartelukamat. Ja jos sitä sais jotain näperrystä aikaseksi, pitää katsoa.Suunnitelma on mutta katotaan nyt mikä on fiilis, ei sitä väkisin mitään rupee tekeen, tulee sutta vaan.

Kisut nukkuu, sängyllä olevan mattokasan päällä on tämmönen pyöreäsilmäinen otus

 329233.jpg

Ja kohta siellä sängyssä on myös vähemmänpyöreäsilmäinen otus eli minä, hyvää yötä !