Kyllä maanantait on ihania....not. Viikko alkoi kivasti soittelemalla verotoimistoon uudesta verokortista. Saan kertyneet lomapäivät rahana, ja ne olis menny lisäprosentilla ilman soittelua, samalla sit ilmotin uuden tilinumeron veronpalautuksia varten.Ihan kiva nainen siellä vastaili puhelimeen. Ja mulle tuli loppuvuodeksi niin pieni veroprosentti, et sitä piti oikein nostamalla nostaa...ettei sit vaan saa mätkyjä ensi vuonna.

Mikähän Jippiin sähköpostissa on vikana? Mulla on siellä kaksi osoitetta, ja toinen ei suostu vastaanottaan postia, mutta lähettää kylläkin.Ja tilaa on 2/4M.. En tajua. Toinen toimii normaalisti. En siis tiedä yhtään mitä neulontalistalla on ollu puheenaiheena viikonlopun aikana...hö.Mun pitää varmaan jotain tehdä, mut en keksi mitä.Kun sinne lähettää jotain niin tulee vaan se viesti takas et ei voitu lähettää...pee.

Pitäs lähtee lähetteleen lappuja taas pitkin ja poikin, ei yhtään huvittas pukee ja lähtee kämpästä. Kattosin vaan Lostia :) Eilen katoin kahteen asti ja heräsin puol kymmenen kun ekstrapaikan uus keittiöhitleri soitti ja sano et voisin mennä käymään esittäytymässä. Sanoin et en kyllä Tampereelle asti lähde vaan esittäytyyn. Oli vähän virkaintonen ja muutenkin sellanen ei-niin-kivan kuullonen...toivottavasti en oo oikeessa. Lupasin mennä joulukuussa sinne hommiin, ja hitto jos on joku koopee niin en kyllä...Se kyllä on ekstrahommissa hyvä et voi ite sanoo et mitkä päivät tekee, vai tekeekö mitään. Mutta katsotaan, kyllä se yksi päivä siinä menee vaikka olis millanen tyyppi. Onhan ne tähänkin asti menny :D Ja kun ottaa sellasen asenteen et korvasta sisään ja toisesta ulos...

On pikkasen kurkku kipee, pitää muistaa apteekista hakee jotain droppia. Kai tulen kipeeksi tässä, on palellu pari viikkoa ihan kivasti vaikka olis mitä päällä.

Olis jo kello kuus illalla et pääsis taks kotia ja neuloon...

Tämmönen kuvaton purnaus tällä kertaa, vali vali :D

Illalla ehkä lisää jotain jos on jotain kerrottavaa, moiks!