Ei ollut kiva herätä tänään, lapaluiden välissä pistää joku inhasti ja oikeeta kättä ei voi oikein hyvin liikuttaa. Liikaa näpyttelyä, huono asento nukkuessa...mikä lie. Neulonut en ole, joten siitä ei voi johtua. Tai jos se on tullut justiin siitä, että EN ole neulonut, maybe...

No kyllä mäkin tykkään et se kuva on ihan ok näin ekaksi kappaleeksi. Pitää ettiä kaikki askarteluveitset, tuo taisi olla vähän tylsä kun parissa kohtaa pääsi repimään. Mietin jos ettis vanhoja valokuvia, monesti on tullut tilattua tuplakuvat, ja kokeilla jollain huonoilla kuvilla, et miten se on tuon valokuvapaperin kanssa.

"Tietäväinen"...Olet lukenut niistä Bemari-lapasista Ullasta. Mä en nyt täysin allekirjota tuota "törkeetä varastaa" -hommelia. Riippuu siitä että mihkä tarkotukseen sen varastaa. On ihan eri asia alkaa myymään toisen ideaa kuin tehdä se ittelle. Ja Ulla, ja tekijänoikeus on samaa mieltä :" Selvää on siis, että toisen suunnittelemaa mallia ei saa hyödyntää kaupallisesti. Tekijänoikeuslaki sallii kuitenkin aina tehdä omaan käyttöön muutaman kappaleen."  Eli siis tämän mukaan voisin ommella sellasen. No, pitää nyt katsella. Onhan tuolla netissä paljon sellastakin ommeltavaa, mihkä annetaan ohjeet ja on suorastaan suotavaa että niitä ommellaan. Yksi ihana sellanen saitti on tämä .

Jos nyt viimeinkin siivois tän kämpän loppuun, aloitin siivoomisen perjantaina, mutta imuri makailee tuossa pitkin pituuttaan. Sitten pitää juosta kylällä asioilla ja sitten illalla tulee kaveri käymään. Torstaita varten vois tulostella muutamia ohjeita ja etsiä ne jo päiviä sitten tulostetut, ja etsiä langat kans. Pienimuotoista ompeluakin harrastan tänään jos ehdin. Ja yritän ehtiä bloggaankin tänään ihan kuvien kera. Joten siihen asti, hei hei !