Bonjour !


Nähtiin tänään taas Liisan kanssa. Sain ihanan paketin, katsokaa !

 
 1533293.jpg
Anime-kissa...vai-sen-nimi-nyt-oli, aivan mahtava ! Mulla ei riittäis pultti tämmösen virkkaamiseen, joten kiva että sain sellasen nyt paketista. Liisa sanoi että kissat tykkää näitä riepottaa. Minä en kyllä raaski antaa leikittäväksi, mutta katsokaa miten kävi ensin kun yritin kuvata tätä killiä , lol !
 
 1533340.jpg

Nekku siihen hypähti häirittemään ja losautti tassulla vinksin vonksin.
Sitten sain vielä tämmöset ihanat tossut...katoin näitä lehdestä että jännä malli

 1533290.jpg
Liisa nää on just sopivat, käpyttelin jo ne jalassa ja on mukavat ! KIITOS !!! Ja nähdään sitten taas elokuussa !

Sininen paita menee kainaloissa pyörönä ja toinen hiha on valmis. Eli vielä toinen hiha ja kaarroke missä on niitä wrap and turn -juttuja mitä inhoon yök, mutta haluan sen kuitenkin lähiaikoina valmiiksi, joten varmaan viimestään viikonloppuna tikutan sen hihan edes. Siitä tulee kyllä iso, mä toivon että lanka riittää, laskujen mukaan pitäs mutta mun laskutaidolla...hmm.

Otsikko sanoo sen mitä keittäjätädin mielessä pyörii kuoriessa ja palotellessa noin 70 omenaa päivässä. Onko peukalonhanka kipee? On. Veinkö oman kuorimaveitten töihin kolmantena omenapäivänä ? Vein. Se on sellanen irtoteränen ja se on paljon parempi kuin tämmönen normi. Muuten töissä on jees, melko puuduttavaa ja kiire mutta kuitenkin ihan jees. Ei voi saada aina kaikkea mitä haluaa.

Sitäkään ei saa vaikka haluais että kissat pysyis pentuina vaan. Meidän vauva, Pikku Paskiaiseni <3, Nekku tänään täydet 1 vuotta ! ONNEA toivoo mama, siskot ja veikka !

 1533311.jpg

On se välillä niin ilkee ja mennä tuuhostaa ympäri kämppää irrottaen tapetteja, katkomalla lankoja ja kaatamalla sokerikippoja. Mutta samalla niin lutuinen että syrämmestä ottaa.

Nekulla on pienen pieni paketti, kelle se pitäis lähettää?