Hohhoijaa ja huhhuijaa. Hauskaa että Minä käytti juuri tuota sanontaa, meinasin käyttää sitä jo itse eilen.

Se koira älähtää, johon kalikka kolahtaa. = Viittaa uskomukseen, jonka mukaan äänekkäimmin vastustava ihminen on syyllinen. Sanonnan voi tulkita myös siten, että se henkilö valittaa, jota jokin asia häiritsee, muut ovat hiljaa.

Näin sanoo Wikipedia. No, vastustava ja vastustava. Itse kyllä sanoisin että olen puolustanut itseäni sellaisia väitteitä vastaan jotka ei pidä paikkaansa. Ja sinun Minä on turha takertua sanoihin, jos on yhtään aivokapasiteettia niin tajuaa kyllä mitä sinä ja Kuutsa ajoitte takaa. Hanna tuolla kommentoi hyvin  tuosta anonyyminä kirjoittelusta, mulla ei ole siihen mitään lisättävää. Sanonnan toinen tulkintaversio, niin hetkinen, montakos kommenttia Minä onkaan jo jättänyt... Ja ei tarvitse olla mikään tietotekniikan dippi-inssi että pystyy kaivamaan koneelta kävijöiden jälkiä ja verrata nimellä, ja nimettä kirjoittajien polkuja, ja sitä johtaako ne samalle paikalle...

Eniten tuossa anonyymissä jutussa häiritsee se, että todennäköisesti anonyymi on tyyppi, joka käy täällä muutenkin ja jättää myös nimellä kommentteja www-osoitteen kera. Haluaako sitä sitten tietää kuka on kaksinaamainen tyyppi niin en usko tai siis että minä en halua tietää.

Jos blogini on olohuoneeni, niin anonilli on se juoppo naapuri, josta ei ole kauheasti haittaa, mutta kuitenkin toivoisi että se olis joku muu :)

Asia on tällä loppuunkäsitelty minun puolestani. Kiitos osallistujille ja samalla pyydän anteeksi voimasanojen käyttöä. Totuus on se että käytän niitä mutta olen tietoisesti niitä blogissa välttänyt, eilen teki mieli käyttää.

Kävin tänään Punanaamiossa . Kävin noutamassa Joonakselle varatut kikkailuvehkeet

 1014770.jpg

Niillä voi tehdä vaikka näin. Itse en ole mikään kikkailija mutta muuten siellä oli hauskaa kamaa ja voi olla että joudun mennä sinne uudestaan.

Mitä muuta tänään niin ostin sinisiä juomalaseja, lisää askartelukrääsää, perunaleivoksen ja tosiaan, kun kävin Hemtexissä niin ne kissatyynynliinat, arvatkaa! Eilen ne oli 70 % alennuksella eli kolme maksoi 6.25. Tänään hinta oli 3.45 kpl. Kerrankin shoppasin oikeaan aikaan.

Aamun blogikierros nosti palan kurkkuun ja kyyneleet silmiin, Villasukalla on huolta ja murhetta. Koko päivän nämä asiat pyöri päässä, isät ja tyttäret, vaikka niinhän ne on tässä mielessä olleet jo viikkokausia. Kohta on isänpäiväkin. Kun oikein kovasti itkettää, mietin että jos isä olisi tältä surulta meidät jotenkin voinut säästää, niin sen olisi myös tehnyt. Mutta nämä asiat päätetään ihan toisaalla.

Nyt neulon, huomenna naputtelen sähköposteja ja teen paperitöitä.

Ensikerralla varmaan kuvaa Syksyn Sävyt paketista, se on valmis. KOKONAAN valmis.

Siihen asti hei hei.