Ihan totta! Sain Poron pipanoita SNY paketissa. Tämä on siis Paketti Pandalandiasta numero 3 -postaus.

1258647949_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kaksi punaista ja yksi sininen Mambo. En ole ikinä Mamboa neulonutkaan, nyt kokeillaan. Väritkin on jees. Pitää etsiä ne Novitat joissa oli paljon Mambo-ohjeita, muistaakseni niissä oli kivoja juttuja. Käsirasvaa, jota kokeilin heti. Nykysessä työssä on niin tehokas ilmastointi että kädet ja kasvot kuivuu entistä enemmän kuin normaaliin talviaikaan, joten tällekin löytyy käyttöä. Pentikin (ah Pentik ! <3) lasianalustoja, nuo hiutaleet siis. Mä ajattelin laittaa ne ikkunaan lumihiutaleiksi, verhon reunasta roikkumaan. Kiva mustavalkoinen korttikin oli, ja sitä poronpipanaa eli karkkia. En ole vielä maistanut. Mutta rohkenen kyllä tänään myöhemmin :) Kiitoksia SNYylle jälleen kerran, mukava paketti!

Olen hirmuväsynyt mutta en uskalla mennä nukkuun koska sitten en saa illalla unta. Niin yritän sinnitellä kolmisen tuntia valveilla. Ajattelin siivota, kämppä on kuin Putkinotko. Ihan järkyttävää. Pyykkituvan varasin lauantaille, heti aamupäivään. Pestävää riittää. Kämpästä pitäs roudata tuo epäkuntoinen pesukone pihalle. On pitänyt jo yli vuoden itseasiassa :) Pitää lahjoa velimies. Ajattelin myös hakea vintistä lisää valaisimia tänne. Raahasin ne kesällä sinne kun niitä ei tarvinnu ja oli tilanahtaus. Ja on se tilanahtaus vieläkin mutta on myös pimeää :)

Kuka muistaa Strömsön jakson jossa Lee scrapbookkas ? Ihastuin tuohon Bambileimasimeen, näkyy kuvassa, oikeanpuoleinen kuva, vasen alareuna. Googlasin ja löysin sen October Afternoon -nimisen firman kuvastosta. Muistelisin että messuilla myytiin heidän papereitaan jossain puljussa...ja papruja löysin myös suomalaisista nettikaupoista. Mutta en leimasimia. Osaisiko/ tietäisikö joku asiaan enemmän perehtynyt saako tuota Bambileimasinta mistään suomalaisesta firmasta? Tuntuu hullulta alkaa tilaileen yhtä leimasinta maan ääristä...Nää leimasinaskartelut ei ole oikein mun genreä.

Mutta marjasekotus kinuskikastikkeella on, joten...