Kävin tänään töiden jälkeen asioilla ja ostoksilla. Tiimarista vaaleenpunasia papereita ja joulukorttivärkkejä lisää. Löysin myös Kultajousesta pari pientä pakettia tytöille jouluksi.

 985661.jpg

Hain sitä vihreetä lankaa ja riisihiutaleita, koska tekee mieli riisihiutalepuuroo ja kiisseliä. Kissoille tietysti seitiä paketti.

Kävin myös lunastamassa Riittan varaamat liput. Viimeksi olin teatterissa Seinäjoella vuonna 1999 työtovereiden kanssa. Tykkään teatterista kovasti.

 985660.jpg

Mari ja Miina tulee keskiviikkona kylään, joten mun on hiukan siivoiltava tätä kämppää nyt alkuviikko. Ja sitten askarrella tekee mieli ja neuloa...

Ruokakaupassa näin jollain asiakkaalla tänään ihan älyttömän hienon efektilangoista neulotun huivin. Voi olla että joku löytää sellaisen joulupaketistaan, sorry vaan jo etukäteen :D

Kaupoista muuten, tykkäsin tuosta Prinsessa Itkupilli -kaupasta. Mietin tuossa kesän aikana et minne se katosi, netistäkään en löytänyt. Nyt sitten huomasin et hän on lähtenyt Ämerigan ihmemaahan. Booooooring! Nyt pitää itte yrittää räpeltää samanhenkisiä jutskia. Tosi ihana ...hmm, en oikein ole kauheesti vielä käynyt, mutta meinaan kyllä. Pienet putiikit on kiinnostavia, tykkään enemmän kuin tavarataloista. En käynyt Hulluilla Päivilläkään Stokalla.

Se on selkärankaa se ! ( Ja unohtakaa tämän bloggauksen ensimmäinen kappale ;) )

Neuloin eilen kokeeksi yhtä juttuja, ja riisipuuroahan siitä tuli

 985659.jpg

En taida kuitenkaan purkaa koska jotain tuollaista halusinkin.

Ja kyllä vaan, 100 000 on kohta täynnä mittarissa. Katsotaan ymmärtääkö se vaihtaa isommalle vai meneekö nollille, jänskä. Voi olla että arvon jotain jossain vaiheessa tapahtuman kunniaksi.

Nyt kuitenkin siivoamaan ja puuronkeittoon, Nekulla on jo lusikka käpälässä.

Son moro.

P.S. Ihana Nekku -kuva täällä, mamman mussu <3