Sairaslomalaisen takia mun työvuoroja muokattiin niin että en pääse koneelle kunnolla ennen kuin lauantaina, vee...Kiitti pomo tästäkin taas :/ Ja sillon kun olis ollu mahollisuus, kotio tunki kämpän kattojia, meni se aika siinä järkkäillessä taas.

Eli en ole tehnyt muuta kuin töissä lorvinut ja Tobin villapaitaa olen tehny ja se on melkeen valmis. Tai ei se paita ole, enemmän sellanen liivin tapanen tai jotain. Telkkaa katellu, kirjoja lukenut, niistä paremmin lauantaina.

Lähden huomenna veljien kanssa Tampereelle ostoksille, arvaatteko minne...Biltemaan :) Hakeen niitä hyllykköjä. Viimeinkin. Meinaan myös ruinata käynnin Euromarketissa tai Prismassa tai jossain vastaavassa.

kotivinkki tuli eilen, olipas ihania koteja ja reseptejä taas, nam nam ! Karkkilakko on pitänyt kutinsa paitsi viikonloppuna söin valkosta suklaata ja sit synttäreillä herkkuja kans, mutta juhla on juhla, sillon saa syyä.

Olipas tullut kommentteja, en ehtinyt kuin hiukan lukee, jää lauantaille sekin ja niihin vastailu. Mutta tämän verran kuitenkin että

MEN HEJ LOTTA !!!! After 18 years it is nice to hear from you ( some other way than Nina's sms :) ) !!!!  Really surprise, happy happy happy ! I got more time to answer your comments on Saturday, now I have to leave to work soon ....

Iidan nimppari, ONNEA IIDA !!!! Reetta varsinkin lähettää karvaisia suukkoja....

     Flower.JPG

Lauantaihin sitten, moiks!