äläkä saata meitä kiusaukseen :)

Onneksi lauantai alkaa puolen yön jälkeen perjantaina :) Turku/Salo...paketin teipissä kissan- tai koirankarvoja tai sit jollain on tummat lyhyet hiukset :D Kissat nuohoo tuota pakettia niin siitä voisin päätellä kissantuoksua ...Jänskättää!

Posti toi myös kuoren jonka tohdin avata, kiitos!

Tänään töissä oli hiukan hektistä, joten olen aika tööt. Kaksi päivää tuli vain oltua ja paistateltua päivää kissojen ja sisustuslehtien parissa, niin tuntuuhan se. Villatakkiin en ole koskenut pitkällä kepilläkään, kun olen tehnyt jotain muuta.


Tänään pitäis siivota ja pyykätä vielä yksi koneellinen, huomenna pitää käydä toimistolla, apteekissa ja kaupassa ostamassa leipomavärkkejä. Meen kotipuoleen joko huomenillalla  tai lauantaina aamusta, katon nyt miten huomenna saan aikaiseksi... Huomennahan ilmestyy Keviksen vitosvihje joten se lähtee kotipuoleen mukana.

Ilmeistyneistä puheenollen uusin SK oli pullollaan kaikkea kivaa. Neulottu hame asusteineen oli aivan ihana ! Tosin en tiiä kannattaako tämmösen leveällä lantiolla siunatun sijottaa mitään katseenkiinnittäjiä juuri lantion korkeudelle. Mietin et sen palmikkokaitaleen vois sijoittaa helmaan ja tehdä yläosasta sileen. Tai jotain.

Nyt Lemmen viemää ja sitten hommiin.

Mukavaa loppuviikkoa!