Siinä vähän baby-aiheista lyriikkaa :)

Mikko huoli kyytiinsä ja pääsin katsomaan vauvaa jo tänään. Vauva oli niin pieni ! 2930 grammaa ja 47 cm. Pikkuvarvas oli nuppineulanpään kokoinen, ja se kynsi siinä varpaassa niin pieni-pieni-pieni... Ei voi ymmärtää... 

 529117.jpg

Näyttää isoveikalta, mutta ei mun mielestä niin hirmu paljon... Pipon alla on tummaa kiharaa tukkaa, piti vähän kurkistaa.

 529118.jpg

Vähän simmutkin auki, yleisön pyynnöstä :)

 529119.jpg

Ja näin.

Sain pitää sylissäkin ja oli niin kevyt paketti. Ihana !

Kiitos täti -onnitteluista ! Mä olen nyt kahdeksankertainen täti, lapsosten tilanne tällä hetkellä tytöt 5 ja pojat 3. Girl-poweria :) Hauska tapaus että vauvan serkku, eli Mikon siskon vauva, syntyi päivää aikasemmin ja on kans Tayksissä, mutta eri osastolla. Ja tyttö hänkin :)

Kyllä, vaaleanpunaista saa neuloa. Meinaan ostaa niitä puuvillalankoja lähiaikoina ja alkaa tikuttamaan. Kiva kun saa neuloa mekkoja :) 

Olen aika väsy ja taidan nyt mennä makoileen ja katsoon televisiota, ehkä neuloa tumpun valmiiksi. Ja lupaan viikonloppuna viimestään esitellä täällä jotain valmistuneita käsitöitä :) Huomispäivähän menee työhaastatteluissa, pitää keksiä jotain jekkuja tässä millä ne hurmais :)

Moikka !