täällä blogissa.Innostuin haeskelemaan uutta sivupohjaa ja näin ihana country-henkinen ( ja kissa, of course :) ) löytyi Piristysruiskeen tarjonnasta. En voinu vastustaa. Kuvat näkyy menevän osittain kakkaroiden päälle mutta what ever...Pelkään vaan että tästä tulee sellanen kuume, et näitä pohjia tulee vaihdettua nyt useemmin. Will see...Onnistuin vaan tuota linkkiä värittäessäni värittämään koko tekstin ja nyt en tiiä miten tän saa oman värisekseen :) Älkää antako haitata kuiteskaan :)

Aamulla pihaan loikki tällänen kaveri

                  123162.jpg

Kuva otettu ikkunan läpi niin on pikkasen sumee.

Selvittiin kaikki Puuhamaasta ehjänä. Tenavat ui ja itse istuskeltiin penkillä altaan vieressä ja kateltiin menoa. Ihan mukava päivä siis, jätskiä ja sen sellasta.Kuvassa Iida, Joonas ja Olli.

              123164.jpg

Annia ramasi välillä.

              123167.jpg

Kuvakätköistä vielä leppisristipisto ( silittämättä, sori et ryppynen )

              123161.jpg

Ja siskolle viime vuonna tehty poncho tuli vastaan eteisessä

               123160.jpg

Tänään ei sitten mitään näperretty sen enempää, joten ei niin paljon ole kerrottavaa.  Bussissa tuli istuttua viitisen tuntia, mutta ei ollut mitään sopivaa käsityötä ottaa mukaan. Oli sitten huilia hartioillekin. Välillä tuntuu kuin puukolla tökkästäs lapaluiden väliin. ( Tosin,en tiiä miltä se tuntuu mut varmaan jotain vastaavaa...) Johtuu varmaan just liiasta vääntämisestä, joulun tienoissa oli samoja tuntemuksia.

Huomenna takas kämpille, kisuja onkin jo hieman ikävä. Kämppä jäi hirveeseen kuntoon, pitää siivota se ihan ekaks ja sitten katella telkkaa (Lostia nyt ainakin ja Teharia) ja nukkumaan aikasin, on tullut ja tulee ens yönäkin univelkaa, tiiän roikkuvani täs koneen ääres taas pikkutunneille.

Löysin ulkomaalaisia käsityöblogeja ja niissä riittää ihasteltavaa ja lueskeltavaa NIIN paljon.

Jeps, nyt meilaan Puuhamaa-kuvia ja sit Sinkkuelämää ja sit blogivierailuille ja sit nukkuun ja sit, sit, sit...:)

Mamman mussu Roope nukkuu näin nätisti päikkäreitä, toivottavasti eivät ole oppineet aukaseen ikkunan hakaa mun poissa ollessani...

          122360.jpg

Moi moi....