No niin, messut tuli sitten käytyä. Oli hiukan väsynyt olo, kun ehdin nukkua edellisyönä vaan kolmisen tuntia, mutta jaksoin kuitenkin olla messuilla neljä tuntia ja tuhlata niin tämän- kuin ensi vuodenkin veronpalautukset.Tämmöttiä tarttu mukaan,

paperilankaa kirpputorilampun varjostimeen ( mun suunnitelma varjostinkartongin käytöstä muuttu siis messuilla, oli niin kivoja lamppuja siel )

 265923.jpg

Katos vaan kun arvasin oikein tän kirjahomman! Kirjassa on kaikkee ihanaa ja paljon, tykkään tykkään.Puikot on mun ekat Addit. En ostanut siksi,että ne on Addit, vaan siksi että niissä on kimalletta. Ihanat! Katoin myös kivoja värikkäitä koukkuja ja toisia värikkäitä puikkoja, mutta sit aattelin et en voi niin kauheesti ostaa...joten otin nämä vain. Pitkät hakaneulat on hyvät sit kun tekee haarukkapitsiä, saa ne valmiit lenksut kiinni noihin ompelua odotteleen.

 265912.jpg

Ostin sit sellasen Loomin tapasen, hinta oli järkky kymmenen euroa mutta hienosti pakattu ja mukana ohjeet käytöstä niin raskin sen kuitenkin. Kiva kokeilla tuollasia kukkasia tehdä.

 265922.jpg

Kissakangasta, tää iso pala tulee joskus seinävaatteeksi ja

 265921.jpg

pienempi pala sit pääsee korteiksi tai vaatteita koristaan. Pieni tilkku annettiin kaupanpäällisiksi. Kiitos vaan, tykkään kaupanpäällisistä :)

 265919.jpg

Pieniä huopakukkia nauhana, oli laitettu siel pöytäliinan reunaan, mä laitan niitä joulusukkiin sit kun on inspis ommella.

 265918.jpg

Putkikudetta tai jotain vastaavaa, pikimustaa oikeesti. Teen laukun tai jotain, halusin kokeilla.

 265916.jpg

Tumppuihin...

 265915.jpg

Pipoon...Lankoja en muuten ostanut. Kuinka ollakaan lankakoppien äärellä oli niin tunkua, että oli aika ylivoimasta päästä edes lähelle. Ja kun ei ollu mitään pläniä siitä et mihin neuleeseen niitä ostas, niin en ostanut sit ollenkaan.

 265914.jpg

Äidille 1800 grammaa joulunpunasta poppanavärkkiä. Sitä oli ihastuttava kantaa siel matkassa.

 265911.jpg

Sellaset ostokset. Oisin ollu kiinnostunut helmistä ja Sinellin tarjonnasta, mutta ei ollu intoa sit sinne väleihin tunkea. Netistä sitten. Oisin oottanut jotain uutta ja ihmeellistä messuilta, mut samat esittelijät siel näytti olevan. Kuitenkin ihan kivat messut, ja tykkäsin et sain ihan kivoja ja tarpeellisia käsityöjutskia.

En tunnistanut ketään! Sorke. Yritin kylläkin, mutta ei kukaan näyttänyt tutulta.

Pirkan lelukilpailuhommelia tuli katsottua. Tosi kivoja leluja siellä, varsinkin kilpikonnista tykkäsin hirveesti.

 265910.jpg

Ja näkyi siellä yksi väsyneen näköinen tuttukin :)

 265983.jpg

Novita vois ottaa valikoimiinsa oranssin karvalangan, mun kettuparka joutu oleen ruskee. Kaippa hän sieltä kotiutuu lähiaikoina. Tämmönen hää oli kotona :

 265933.jpg

 265931.jpg

No niin, sellasta asiaa mulla. Meen nyt nukkuun hetkeksi, saatan joutua illalla treenaan lipunmyyntiä ( mitä ihmeen treenaamista siinä on ?!? ) Nokialle asti. Mutta toivottavasti kuitenkin ei.

Mutta nyt ruokaa ja nukkuun, moikka.