Nyt alko jo niin menee kämppä pimeeksi ja miun käet niin kipeiksi, että paras lopettaa tuo roudaaminen tältä päivältä. Pesin kaikki kaapit siellä ja raahasin vaatekaappiin kamaa niin paljon kuin jaksoin. Loputon tie tämäkin, ahdasta tulee olemaan sielläkin. Mittailin seiniä ja kotona olevia hyllyköitä ja muita kamoja ja aika kireeksi vetää...plääh :( Mutta vähän väljemmin kuitenkin kuin täällä.Ja tässä kuvallista materiaalia tyhjästä kämpästä

 314740.jpg

Keittiössä on ihan ok kaapit, siistit ja valkoset. Iso ikkuna ! Uuni on vanha mutta ei se mitään, niin oli täälläkin.

 314742.jpg

Näin, tässä saa sitten tiskailla.

 314746.jpg

Keittiökomeron ovelta alkoviin ja eteiseen päin.

 314750.jpg

Ja alkovista kyökkiin päin. Tuo ikkunaseinä fiksataan tällä viikolla kuulemma. Paree onkin...Ikkunasta näkyy peltoa, jonne rakennetaan omakotitaloja. Parveke on kiva, voi istuskella kesällä sit siellä ja vahtia kissoja.

 314751.jpg

Vessa on ihan tyypillinen, ovesta oikeella on paikka pesukoneelle. Ihan hyvin tilaa. Edellinen vuokralainen on kiskonut naulakot mukaansa, kaakeleissa on liimajääsköjä. Pitää irrotella niitä ja laittaa naulakoita. Suihkuverhollekin pitää virittää tanko. Mut kuitenkin ihan siisti vessa, kun vaan hinkuttaa nuo lattiat.

Joo, pitää nyt ahkerasti kuljettaa tuota kamaa sinne. Huomenna vien loput vaatteet ja petivaatteet ja sit keittiökamaa. Astioita ei saa niin kauheesti kerralla vietyä. Hartiat on varmaan huomenna kipeet kun tuli tänään vähän ahnehdittua.

Amelieta katellessa aamulla keksin käsille muutakin tekemistä kuin suklaapaperienrapistelun, ja tein tätä kivaa pipoa. 

 314748.jpg

Itelle tulee, valkonen pipo ja varmaan ruskeella tuo pääkallo.

Söin just kamalan kasan laatikoita, ja meen nyt suihkuun ja lähden Miralle. Tapaninpäivänä kuulemma käydään ajelulla, ja koska heppaa ei ole, mennään autolla. No mennään sitten.

Eli mukavia ajeluita teillekin !