Kirjotan tätä postausta nyt kolmatta kertaa. Vuodatus jumittaa jotenkin kun laitan linkkiä joten tähän postaukseen ei nyt sit linkkiä tule.

 

Eli ensimmäinen vauvapaketti on perillä. Neuloin yhteensopivista langoista kaikennäköstä pientä. Nää kaikki on eri kokoa joten mikään setti tämä ei silleen ole, mutta eipä sillä väliä, ei jää sitten heti kaikki pieneksi.

Klassikkomyssy, neuloin reumalangasta bambupuikoilla ja sopivat hyvin sen langan kanssa.

Maijaa löyty vajaa kerä, siitä pienet peukalottomat tumput

ja pienet tossut

Baby Surprise Jacketin ohjetta mulla ei ole mutta kun aikansa googlas ja katteli vaihekuvia niin jotain sentapaista sain aikaan hahtuvakerästä. Simpukat reumalangasta ja prikulleen sopivat napit Koskarista. Tästä tuli musta ihana jotenkin.

Pöksyohjeen löysin You Tubesta. En linkkaa mutta löydät sen laittamalla hakuun "Näin neulotaan raidalliset villahousut". Ohje on Purolle, nämä on Ren Ny Ullia ja tein ohjeesta poiketen joustinta lahkeeseen ja sitten vyötäröön kans pelkkää joustinta. Käy kurkkaan se ohje, on ihanan kotonen ja Jonnan murretta on kiva kuunnella. Mulla on kesken just ohjeen mukaset pöksytkin, musta se oli niin kiva jotenkin.

Mutta semmonen paketti. Vauva on puoliksi kolumbialainen joten Suomen talvi voi olla geeneille hieman kylmä, toivottavasti näistä neuleista on apua :)

Ostin pari päivää sitten uuden Filatin. Siinä oli pari todella TODELLA kivaa neuletta ja loput sitten vain kivoja :) Ostin myös sen -pidelkää hatustanne kiinni- Novitan Sukkalehden. Kyllä, minä...sukkia...En tykkää mutta siinä oli pari NIIN kivaa mallia et mun oli pakko. Muutenkin se oli jotenkin kiva niine  kärki- ja kantapääohjeineen, sellanen tarpeellinen lehti mulle.

Haaveissa pyörii muutama neulomuskirja, saa nähdä tuoko pukki vai oonko vätystänyt niin että joudun ostaan itse. Pitää googlailla mistä saa edullisimmin, kokemus on osoittanut et vähän vertaamalla säästää jopa kympeissä, se on aika paljon kun on kirjasta kyse.

Pitkästä aikaa jotenkin sellanen Takaisin juurille -fiilis mun olkkarissa, kun on langat ja lehdet pitkin poikin ja sohvalla istuessa pitää varoa puikkoja. Ihan kuin hengittäskin tasasemmin :)