Niin siis en ole aikeissa vähentää kirjoitteluani vaan vähensin tätä sivulla näkyvien kirjoitusten määrää...Nyt on kai seitsemän, en muista enää....Mutta kiitos vaan kun olitte huolissanne, ilmeisesti tätä siis myös luetaan eikä katsella vaan laadukkaita kuvia :D

Sain eilen sliparin takakappaleen valmiiksi ja etupuoli menee kohta kainaloissa.  Saan sen varmaan valmiiksi tänään. Jos lankaa riittää, teen siihen kengurutaskun eteen. En osaa sanoa vielä, pitää katsoa paljon huppu ja korvat nielasee.

Tänään heräsin jo ysiltä ja selailin Koukussa kirjaa noiden keränloppujen kunniaksi,ja sitten virkkasin Ainon lopusta huivin ja Isoveikasta simpukat reunoille ja loppu nöttö-nöttö-nöttösestä (olen ihastunut tuohon nöttö-sanaan, seuraava lemmikki saa sen nimekseen* ;) ) vielä kukkasen, joka saa hakaneulan taakseen

 437423.jpg

Mulla meni alle tunti tuon huivin kanssa. Pitääkin hankkia kivoja paksumpia puuvillalankoja ja virkkailla niitä lisää joskus tässä...musta siitä tuli niin hauska.

Siivosin ja tiskailin ja pesen pyykkiä, eteinen on vielä kesken ja kylppäri. Kävin tuossa  suihkussa, tai siis olin alastomana kokkina kylppärissä menossa suihkuun kun kuulin et posteljooni yritti mahduttaa postia luukusta. Nappasin sitten välioven auki, että se posti mahtus. No ei mahtunu ja sitten soikin ovikello. Hihkasin et ootatko hetken ja laitoin äkkiä kylpytakin päälleni, ja avasin oven. Postimies sitten naurahti ettei hänen takiaan olis tarvinnu ;)  Sanoin että muistan sitten ensikerralla :D Ja naurettiin siinä sitten . Paketti oli Henkan ja Maukan hame, jonka piti tulla vasta huhtikuussa. Ja kyllä se ruskea on niin tummaa että se näyttää ihan mustalta. Oli se ihan sopivankokonenkin. Kangas vaan on aika jäykkää niin se silleen töröttää...varmaan auttaa kun näyttää sille silitysrautaa.

Joo-o, Miran tukka pitää kihartaa viiden maissa, sitä ennen siivoon ja lueskelen eilen tullutta Ikean kuvastoo.Vähänkö haluan sieltä niinku kaikkee. Lemmikkien kamoja ei enää löytynyt hakemistonkaan avulla, taitaa olla vaan netissä. Bilteman kuvasto tuli kanssa tänään, tykkään selailla sitäkin.

Anyway, illemmalla taas lisää.

 437446.jpg

* Siis ei ole tulossa mitään uutta lemmikkiä, kunhan haaveilen... :)