Molen niin hämmästynyt!

Tämä kaikki lähti siitä että huomasin blogilistalta Villasukan päivittäneen: no sinne sitten lueskelemaan. Kuvassa esitellään homekasa-boleroa ( olisi muuten vetävä nimi langalle :D ja minähän tykkään homejuustosta ) mutta mun silmät tarttu siihen koruun. Kommentteihin menin narisemaan että mistä kotoisin ja Villis täällä ilmoitti et täältä . Ah, upeita hienoja koruja tahtoo heti ! Klikkaan "Jälleenmyyjät", jep jep, Tampereelta löytyy

Tampere
Work shop odd , Itsenäisyydenkatu 8

Käsi- ja taideteollisuuskeskus
Verkaranta
Verkatehtaankatu 2

Mutta sitten silmä tarttuu sivulla johonkin tuttuun sanaan :

Virrat
Neulepuoti Hyrrä
Pirkantie 26

Virrat! Mistä lähtien Virroilla on ollu neulepuoti ??? Mulle tuli ekana mieleen lankakauppa, mutta totuus on sitten hiukan eri, se onkin Palmroth Centerin pulju (yksilöllisiä, ekologisia neuleita pellavasta, ekopuuvillasta, puuvillasta ja villasta (Sunnuntaisin suljettu)) Saattaahan siellä silti olla lankaa... Pitää selvittää.

Mun kotikoti on siis 16 km Virroilta, joten on tullut oltua siellä aina joskus. Onhan siellä Virtain Villa ( missä en ole käynyt ikinä, vois kyllä joskus yrittää) ja en muista kaupan nimeä mutta siellä ainakin ennen myytiin hahtuvaa...Annuliko se oli? Vai jokin lammasaiheinen nimi ? Siinä talossa missä on Alkokin, mutta toisessa päässä muistaakseni sijaitsee. Virtain Käsityökeskuksestakin löytyy värkkiä, en tiiä onko sit muualla.

Mutta kyllä mä järkytyin. NEULEPUOTI.

Ihminen on erehtyväinen.

Takaisin Villiksen koruun niin tykkään tuon tyylisistä. Vähän kuin Kalevalaa mut boheemimpaa :) Tahtosin myös tämän korun Aurinkolinturiipuksen. Ja Minjalle se hopeinen versio  :)  Sinun Omasi / Tommy Tabermannin suunnittelema Passionata on aika hieno kans. Myös tämä koru on tosi hieno , Tsunamin uhrien hyväksi suunniteltu, Suokko sitä ainakin möi yhteen aikaan. Joulupukille ilmeisesti voi jo alkaa kirjoittelemaan? :D

Minkä sille voi jos on harakan vikaa?

Laukun vaiheita. Kruunu on kirjottu ja muutamia paljettejakin on jo kiinni.

 745392.jpg

Yritän huomenna saada sen jo ihan valmiiksi.On siinä vielä näpertämistä. Ostin tänään myös toisen kerän punaista Woolia ja yritän neuloa sellasen Novitan ketun mitä muutama päivä sitten esittelin täällä.

Katin blogissa tyrkytin itseni Anna hyvän kiertää - hommeliin. Mun Fufoilu on menny penkin alle *häpeissään* joten ajattelin onnistua tässä. Mutta ei siitä nyt sitten vielä tämän enempää. Huhuilen osallistujia sitten joskus tulevaisuudessa. 

Amman 8 vee pojalle se Maailman Söpöin Kissa lähettää erityispehmoiset halaukset pienistä jellonan tassuistaan! <3

 745409.jpg

Kuva on vähän epäselvä koska kuvaaja on tärähtänyt.

Tasapuolisuuden nimissä myös tilannekuva kolmesta muskettisoturista. Tyypillistä, Rasmus seuraa kun isommat hurjat nahistelee

 745410.jpg

Ja samalla näette myös ruman lattian :D

Soikku, Nekku on kotiutunu porukkaan tosi hyvin. En tiiä kuinka paljon on vaikutusta sillä että Roope joukon pomona ja lempeenä miähenä otti omakseen parissa tunnissa. Tyttäret jakso ärhennellä muutamia päiviä, Reetta edelleen könittää mutta melko vähän. Ja kuten jo totesin Rasmus on isonsiskon ominaisuudessa reipastunut huomattavasti kun ei olekaan enää se heikoin lenkki. Vähän pääsivät ekoina päivinä laihtumaan kun meillä ei ruokita hattuhyllylle ja ruokakupilla päivysti tämä uusi tyyppi :D Nyt kaikki syö yhtä aikaa. Käykää muuten katsomassa mein Rasmusta täällä ja Soikun Patea täällä :) 

Sini Sippura, mulla oli se paikkavahti mut otin sen pois kun sain ihan outoja duuneja sen kautta. En tarkota mitään hämärähommia vaan ihan oikeita duuneja mutta ei lähelläkään mun alaa. Kävin mä tänään vilkasemassa, mutta en jaksanut oikein keskittyä. Pingviinejä laivalta...:) Saatan ostaakin. Mutta olen nähnyt niitä myös normi-ruokakaupoissa, en tosin muista missä. Mein Viikinki muuten vaihtui Siljaan ja aiheutti mulle pientä hiusten kihartumista. En tykkää perua ja muutella asioita. Mutta nyt oli hinnasta kyse ja löytyi hyvä tarjous. Tai en minä sitä löytänyt mutta tää homma delegoitiin mulle. Mutta nyt se on tehty. 

Hei Paula , mein pitää tehdä tärskyt Tuuriin! :) Maitokahvia juova koira, hän oli sitten melkoisen vaativa koiruus...

Muoriska esitteli blogissaan kunnioitettavaan 22 vuoden ikään ehtineen ufon ! Muoriska, mä olen ollut 9 vee silloin kun sä olet aloittanut sen :D Niin se aika menee...Ihastuin hienoon malliin ja voin ehkä saada sen. Ei tiedä, mutta pidän peukut pystyssä :) Meneekö voitelun puolelle jos sanon että sulla on Muoriska selvästi piirtäjän kykyjä ? ;)

Vielä Villasukan kommentista. Vai Nekulle sijaiskoti tarjolla.Hyvä tietää että voin nakata sen Keuruun bussiin. Eilen meillä oli pieni situation täällä kun Nekku tepasteli ja makoili siinä jätskipaketin kannella ja sitten oli karvat tahmeena ja yritin pestä sitä reppanaa. Ei tykänny! Mamma ei tykänny neulanterävistä kynsistä. Joten be aware :) Ja tuosta meijeri -> jäätelö -hommasta tuli mieleen et lukioaikaisen heilani koti oli lypsytila ja niille ostettiin meijeristä lava kerrallaan Nami Nameja ! Epäreilua, siinä oli muistaakseni 20-24 purkkia. Sanoinko jo että epäreilua?  Onneksi niitä tarjottiin tämmösille hupakoillekin.

Tänään oli näköjään tämmönen tarinointifiilis. Huomenna viskaan tänne kuvia niistä koiruuden aluista, jotka visiteeras täällä jo kesäkuun puolella. Ja varmaan jotain käsityöjuttuakin. Lupaan että huomenna ei sanaakaan/kuvaakaan kissoista :)

Huomasin tänään hyräileväni yhtä biisiä. Olen kuunnellut sitä aika paljon joskus yläasteikäsenä. Sen jälkeen en muista kuunnelleeni, mistä lie  tuli nyt mieleen. Viskasin sen tuonne ratioon. Käykää hämmästelemässä millasta musaa angstinen teini on voinut kuunnella :)

Nyt hyvää yötä!