Tervehdys täältä kotipuolen rauhasta. Sain syrran avustuksella kuvia taas käytettäväksi. Osa pääsee jo tänään esille, osa huomenna sitten kun paketit on aukaistu. Leipomiset sujui ihan jees, tosin suklaapiirakka ei tykänny matkustaa bussilla. Tässä kuvaa hänestä silloin, kun hän oli vielä kuvauskelpoinen (ja syömättä :) ) 

 

64965.jpg

 

Tekevälle sattuu ja tapahtuu, yrittää pitää kuitenkin. Huomenna esittelen porkkanapiirakan ja iskälle ja äidille sorvatun suklaakakun,jossa on 350 g suklaata :)  Jaiks ;)

Kuten kuvista näkee, olen viimeistelly neulomuksia.Lisäksi laitan nyt viikonloppuna kuvia noihin muihinkin gallerioihin, kameran eteen eksyi niin lahjoja kuin vanhojakin töitä.

Mulla on matkaneulomuksena tai oikeastaan virkkauksena jenkkikassi. Virkkaus on joskus niin hirveen hidasta, ja varsinkin kiinteistä silmukoista koostuva pinta, tuntuu et virkkaa ihan hirveesti ja sitten valmista onkin ehkä sentti. Pitkäjänteisyyttä kaipaisin.

No niin, nyt sitten kuvia koko viikon edestä :)

Roosa eteni tämän verran kertaistumalta. Piti hiukan pohtia että miltä riviltä sitä mallikertaa alkaa toistaan, muuten sujui ihan jees. Kiva malli, teen siitä varmaan sellasen aika pienen "kesähuivin". Lankana mulla on Novitan Nallea.

 

64996.jpg

Anni sai Oriveden tuliaisena ponchon,se on ollut valmis iät ja ajat, mutta kukkia odotellessa meni kuukausi jos toinenkin. No, eipä tuolle mitään tarvetta talvella olisi ollutkaan. Kukat on keränloppuja ja itse poncho Anttilan Fleuria.

 

64988.jpg

 

Hip hop- langasta tehdyt kaulaliina ja tumput...

64985.jpg

 

Ullasta löytynyt Alma löytyi myös lankakopan perältä :) Juhlistimme jälleennäkemistä päättelemällä langanpäitä ja voila, hän on valmis ! Mutta missä olisi tälle sopiva käyttäjä ?

64980.jpg

 

Joskus viime syksynä tein Sophien, ja siitä tuli ihan järjettömän pieni. Liian pienen puikot, liian tehokas pesukone ???? Eilen illalla Sophie sai napin ja tänään Anni sai Sophien. Teija saa isomman Sophien joskus myöhemmin. Kantohihna on erilainen  kuin ohjeessa ja nappiläpän lisäsin kans.

 

64976.jpg

 

Alkuviikosta valmistunut Kittenistä neulottu hihatin... (ohje omia harhoja)

 

64975.jpg

 

Tarjan toivoma karvalakki Novita Tangosta ja Nallesta...Tätähän voisi käyttää myös pannumyssynä? Novita syksy 2003.

 

64973.jpg 

Kittyvillen virkalakki ei mahtunut Annille, jemmaan sen jollekin tyttöbeibille.Uusi, isompi yritys.

 

64962.jpg

64964.jpg

 

Tarjan ylläri oli tämmöinen Jussi-kännykotelosysteemi.Tykkäs kai kun alkoi roikottaan sitä heti mukanaan.... Ohje oli Novitan sivuilla netis.

64961.jpg

Riittan kassi Nallesta....Ohje oma.

64994.jpg

Ja Tiinan palakassi. Kuvasta mallattu tehtäessä. Vuorien ompelu ei oikein luonnannut nätisti, välttäkää katsomasta KAUHEAN tarkasti...

64991.jpg

 

64993.jpg