Kävin torstaina ja lauantaina parissa puodissa missä oli nappeja. En muistanut ostaa niitä, kun aloin ostaa Snyylle lankaa ja toisesta ostin kangasta. Joten, härlingt Buttony utan nappeja, kiinnitin kuvaa varten nuppineuloilla ihan rohkeesti

 1402062.jpg

Tulee mielenkiintosia kuvia kun kamera ihan itte laukasee. Siihen tulee varmaan tummanharmaat napit. Tai mustat. Mää tykkään, kerrankin sopivan kokonen, hihat ei liian pitkät eikä liian lyhyet, ei liian lyhyt pituudelta, ei liian pitkä. Hihoista tuli sopivan kapeet mutta makkaran (lue torson) kohdalta ois voinu vieläkin vähentää silmukoita. Tuo joustin saattaa hieman vatsamakkaraa korostaa mutta sehän on vain maallista. Kauheen kiva ohje, teen varmaan uudestaan.

Snyyn Sohvista tuli Jaques Cousteau -pipo. Siis lanka ohjeessa oli Tennessee, joten piti hiukan soveltaa. Tuli hiukan iso ehkä, mutta toisaalta noita juutalaisia päähineitä muistuttavia jutskia tässä talossa on jo tarpeeksi. Tällä pärjää sitten jos ja kun on pakkasta. On vähän 70 -luvun fiilis. Mutta tykkään kuitenkin. Buttonystä jäi lankaa niin voisin tehdä siitä tämmösen "normaalikokosen". Kiva malli neuloa, kavennukset on härligt.

 1402065.jpg

Tukka ei ole likainen, se on märkä.

Aamulla selasin käsityölehtiä, inspiroiduin ja aloitin virolaisesta sellasta huivia, en tiedä rakastanko vai vihaanko sitä mutta neulonut olen jo kolmanneksen. Hieman samaa koukuttumista kuin Revontulen kanssa, mutta on tää ihan erilainen. Revontuli oli kivempi, tää on kuitenkin helpompi ja malliltaan sellanen u...tai no sellanen ihmeellinen.

Ja siinähän nää asiat tais jo sitten ollakin, hyvää alkavaa viikkoa!