tähän vaihtoon

                 888909.jpg

Hauskaa, kymmenen pistettä tyypeille jotka jaksaa emännöidä tämmösiä juttuja.

Huonekalupostauksen kommentteihin vastaisin,

Betty Boop, muistaakseni siskoni melkein erosi miehestään kun kokosivat jotain lipastoa vuonna 1995 :D Ja tosiaan, en minäkään kaikkia Ufojani muista.Sitä vallan hämmästyy kun tulee vastaan vaikka minkälaista viritystä. Mulla on aika paljon puikkoja mutta nyt puikkopussi on puolityhjä, koska kaikki puikot on kiinni niissä keskeneräsissä. Kohta ei voi oikeasti aloittaa enää mitään uutta.

Sini, susta tulisi hyvä kirjastontäti, saisit mielinmäärin järjestellä kirjoja ja levyjä. Mulla oli yhteen aikaan kirjat lajiteltu hyllyyn niiden selkien värien mukaan. Vuosia sitten Koti ja Keittiö -lehdessä esiteltiin jonkun kotia ja sillä oli kirjat hyllyssä niin, näytti kivalta. Nyt on satukirjat ja romskut omilla hyllyillään, muuten vinksin vonksin. Ei mulla kirjoja paljon olekaan. Ooh, pölyongelma! Imuri ja mikrokuituliina, Sini ! :D

Milliini, no mä söka efter sut sieltä Facebookista, jos kekkaan jotenkin.

Villasukka. Meinaaks ettei 20 -lokeroinen hyllykkö riitä vaan pitää olla kaksi ??? Yli 20 keskeneräistä työtä,sillon tarvitsee jo hiukan apua :D Niin, samaa mietin mihkä täälläkin sen hyllyn sais. Varastohylly pitäis laittaa purkuun ja muutenkin järjestellä.Toisaalta, imaseehan sellanen hyllykkö kauheesti kamaa, ei mulla nyt niin paljon noita keskeneräisiä ole...

Hmm, mulla on Mikalla ja Janella odottamassa muutamia huonekaluja, ja nekin pitäis kotiuttaa as soon as possible. Jane, kyllä mä tulen hakemaan ne kaikki lähiaikoina ( kun pikkuveli on Tampereella peräkärryn kanssa) :)

Marie Claire Idees tarjoaa (ohjeissaan ja mainoksissaan)

          888970.jpg

Huivin josta en tiiä tykkäänkö vai en

          888972.jpg

Kassin, jossa on käytetty tuttua aaltoilevaa pitsiä. Voisin tehdä tämmöisen mutta riisutun version ja ehkä hillityimmillä väreillä. Alanurkassa näkyy ruma pipo. Kuka tuollaisen haluaa, not me.

          888973.jpg

Ihan kivan idean neulepaidan tuunaamiseen. Jotenkin tykkään, vaikka kirjotut kukat paidassa ei olekaan mun juttu.

          888975.jpg

Iloisen raitakassin. Voisi käyttää raidallista fleeceä tähän.

          888976.jpg

Ilmeisesti villapaidasta tuunatun slipoverin. Tämä on hieno, voisin tykätä.

          888981.jpg

Ihana. Suuri Käsityölehdessä oli vastaavan pannumyssyn ohje kuukausia sitten, voisi tehdä oranssina ja sitten noita lehtiä. Mulla ei kyllä ole teekannua.

          888983.jpg

Tuntuu että joka Mariessa on aakkostaulu, ja aina ne on yhtä ihania. Pitäs ihan oikeesti tehdä yksi. Mulla on ristipistoina jossain aakkoset, mutta ne on ihan tylsät.Tämmönen olis aivan ihana.

          888984.jpg

Aina oikein -mallineule sopii vauvaneuleisiin. Mäkin tahtosin tuollasen nutun.

           888985.jpg

Tämä on hauska !

          888988.jpg

Romanttinen sängynpääty. Mutta se varmaan olis kissankarvoissa ja kissat terottas kynsiään jne. Ja Hobby Hallista olen jo melkein tilannut metallisen päädyn. Mutta on tuo kaunis.

          888991.jpg

:D Tässä on joululahjavinkki. Kennoon pienet kerät jämälankakokoelmista, parit Kinderit (voi niitä joulunakin syyä), munakupit, pipot ja koukku, ja ohje vaikka patalappuun. Tykkäisin.

           888992.jpg

Joululahjavinkki #2, virkattu meikkilaukku. Tykkäisin.

Meidän taloa ei varmaan lämmitetä vieläkään, on hirveen kylmä. Kikkailin koko päivän pyjamassa, villasukissa ja villatakissa. Telkkaa katellessa pidin vielä huivia harteilla. Heitin huivin sängylle jossain vaiheessa ja ilmeisesti poikiakin palelsi, toinen oli mennyt lämpöseen toiseen päähän huivia Elviksen viereen

    888994.jpg

ja toinen oli huivin toisessa päässä

    889143.jpg

<3

Lupasin pudottaa painoa vuoden loppuun mennessä, se onnistuu kyllä, kaalisoppa pitää siitä huolen. Lupasin myös saattaa valmiiksi kaikki keskeneräiset, ja laskin että minun pitää saada valmiiksi vähintään yksi ufo viikossa. Osittain helppoa, osittain vaikeaa. Ja nyt en todellakaan saa aloittaa enää yhtään uutta. Olin meinaan tänään hiukan ennen Strömsötä Anarkisti Ufoilija ja tarvitsin välipalaa

    888996.jpg

Ei tumppu, vaan sukka. Mutta nyt keskityn näiden juttujen valmiiksi saattamiseen ja yritän blogata niin että ois esitellä jotain missä ei ole puikko tai koukku kiinni :) Huomenna tietysti ne postista haetut langat pääsee kuvaan, mutta muuten.

Iloista viikkoa, pysytään lämpiminä!