ei ollut liian kylmä eikä kuuma nukkua. Lakanatkin oli juuri vaihdetut niin en muista koska viimeksi olisin nukkunut niin hyvin. Heräsin ja makailin sängyssä miettien päivän touhuja ja sit kun nousin ylös kello ei ollut edes yhdeksää. Olipas hyvä aamu.

Eilen olin kahvilassa pari tuntia, mutta en ehtinyt elokuviin. Ja olin sit yhentoista maissa kotona peiton alla jo nukkumassa. Kaippa sekin tuohon aamuun vaikutti, pitkät unet.

Kaakaokupin kanssa nökötin lukemassa blogeja pari tuntia, Reetta hengas mun kanssa :)

 868968.jpg

Siivouksen ja kaupassakäynnin jälkeen neuloin tumppua

 868959.jpg

Toivottavasti on sopivat, en yhtään muista aiempia silmukkalukuja. Nämä siis menee vielä pesukoneeseen huopumaan.

Nekkua kiinnosti varsinkin ruskea hahtuvakiekko

 868947.jpg

 868974.jpg

Ja kyllä, kasvanut on kovasti, ja ihan liian nopeesti :( Mutta kyllä se pieni on edelleen muiden rinnalla, ja sulonen, näin

 868977.jpg

Kiitos kapalevy-apusta, se tosiaan on kapaskiva, ja mä luulen että serkku saa hommattua sitä ihan ite. Tack.

Selasin nyt poissaollessani tulleita posteja ja siellä oli postin kortti, että saan noutaa postista suurikokoisen kirjeen. Hitto kun en huomannut sitä eilen, oisin ehtinyt postiin kyllä. Nyt pitää odottaa maanantaihin iltapäivään. Mä en kyllä tiedä mikä se on, en ole tilannut mitään ja Sinin piti lähettää Kitteniä vasta kuun puolivälissä. Tietysti mua kiusaa ihan hirveesti. Mutta nyt on vaan maltettava.

Kittenistä, niin takki on siis purettava langaksi ( kuinkahan Kitteni purkaantuu? Huonosti arvaan), ja sitten ostan ruskeeta sen vihreen seuraksi ja sitten on ne valkoset. Mietin et ruskee sopii valkosen ja vihreen seuraan. Tulee sellaset 5-10 cm levyset raidat ja malli on ylhäältä alaspäin, koska se on hauskempi tapa tehdä. Tavallinen neuletakki, kattoo sitten kuinka pitkän, toivottavasti tuohon puoleen reiteen. Ja mä tahtosin alottaa sen heti enkä sitten kun muuta keskeneräset on tehty.

Uudessa Modassa oli muutama kiva neule, nekin polttelis. Keräsin myös kaikki hahtuvat kasaan et teen raidallisia tumppuja niistä mitä on. Tekis mieli ostaa jokin kirkas väri näiden olemassa olevien seuraksi. Toisaalta näistä tulis aika kivoja ihan näinkin, rauhallisia maanläheisiä.

Hain kaalikeittoaineet mutta ostin värkit lämpösiin leipiin kanssa, paistoin sieniä ja sipulia juuston alle. Vähän nam kylmän maidon kanssa, vähän liian suolasta tosin. Tässä on juotu litratolkulla vettä loppupäivä mutta oli ne tämän väärti. Ja olihan tämä hyvää harjoitusta silakkapihvien suolaisuuteen :)

Uusi kuva kirjoittajalaatikossa, meikä on kuin tarhapöllö mutta en leikkaa tukkaa ennen kuin se oikee malli löytyy :) Laitoin  tuon nyt niin on vähän vaihtelua ja on tuo uudempi kuin edellinen.

Tuliko tänään Doc Hollywood telkasta kasilta, tais tulla, siirryn sen ääreen ja neulon tumput valmiiksi, myös ne peukalot. Nyt ei saa jäädä mitään ylimääräistä ufoilemaan.

Mukavaa lauantai-iltaa!